Χρήστος Πουλλαΐδης: «Το μέλλον της Ανόρθωσης το βλέπω πολύ λαμπρό» (βίντεο)

Στην εκπομπή του Αντρέα Πογιατζή, «Γκολ & Θέαμα», φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Πουλλαΐδης. Ο πρόεδρος της ομάδας μας, σχολίασε τα πάντα που αφορούν την επικαιρότητα. Μίλησε για τον κόσμο, για το πλάνο της ομάδας, για τους ξένους επενδυτές που προσεγγίστηκαν, τον Μάριο Παναγή, τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και για πολλά άλλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος
**«Πάντοτε είμαι αισιόδοξος»

**«Ο Κάλβο έκανε τα μαγικά του, είναι απίστευτος αυτός ο ποδοσφαιριστής, κάθε φορά καταφέρνει να μας εκπλήττει ευχάριστα»

**«Ο Μακρής και ο Λαίφης είναι δυο μεγάλα αστέρια, έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους, τους διαχειριζόμαστε με προσοχή για να μην φουσκώσουμε τα μυαλά τους και μέχρι τώρα τα πάνε περίφημα»

Για το επόμενο παιχνίδι με την Αγία Νάπα…
«Θέλει προσοχή η Αγία Νάπα και το ξέρουμε. Δεν υπάρχει εύκολη ομάδα στο πρωτάθλημα και σίγουρη νίκη»

Για το ενδιαφέρον για τον Ολαιντάν…
«Είναι αλήθεια, ενδιαφερόμαστε για τον Ολαιντάν, το θέμα ακόμα είναι ανοικτό».

Που ζείτε περισσότερο, στην Κύπρο ή στο εξωτερικό;

«Περισσότερο διαμένω στο Μπαχρέιν. Έχει σχεδόν 30 χρόνια που ζω εκεί. Θα επιστρέψουμε όταν ελευθερωθούν οι τόποι μας».

Πάει καλά η εταιρεία στην Ανόρθωση;
«Αυτό που θέλαμε να πετύχουμε είναι την αξιοπιστία μας. Και στην Κύπρο και στο εξωτερικό δεν είχαμε καλό όνομα σαν Ανόρθωση. Είχαμε τις υποθέσεις στην ΦΙΦΑ, δεν ήμασταν καλοπληρωτές, ψάχναμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και δεν βρίσκαμε. Το πρώτο που έπρεπε να διορθωθεί ήταν αυτό και είμαστε σε καλό δρόμο. Τώρα είμαστε στο πλάνο της τριετίες και βάζουμε στόχους και τους υλοποιούμε».

Για τον κόσμο…
«Η αγάπη του κόσμου και η εμπιστοσύνη είναι συγκινητικά. Όταν αναλάβαμε υπήρχαν αντιδράσεις, αυτό είναι αλήθεια. Γράφτηκε και κάποιο άρθρο για το γινάτι του Πουλλαίδη. Το έχω είναι αλήθεια. Όταν ξέρω ότι ο στόχος είναι σωστός δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Ακούσαμε πολλά στο ξεκίνημα. Μας είπαν ότι θα κάναμε οικόπεδα το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αυτό που έχει σημασία αυτή την στιγμή είναι η ενότητα σε ολόκληρο το οικοδόμημα της Ανόρθωσης».

Για το μέλλον της Ανόρθωσης…
«Το μέλλον της Ανόρθωσης το βλέπω πολύ λαμπρό, δουλεύουμε σε σωστές βάσεις και όταν τα θεμέλια είναι σωστά τότε θα πετύχεις. Το πλάνο μας είναι αν επιστρέψει στους τίτλους η Ανόρθωση».

Για ξένους επενδυτές…
«Πιστεύω ότι κάτι θα γίνει όσον αφορά ξένους επενδυτές. Ήρθαμε κοντά σε 1-2 όμως δυστυχώς δεν κλείσαμε συμφωνίες».

**«Η ενότητα μας δίνει την έξτρα δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας. Η ενότητα που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα στην Ανόρθωση είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Όλο το οικοδόμημα βγάζει υγεία».

**«Έχουμε την πιο νεανική ομάδα της Κύπρου και στόχος ήταν να έχουμε και ποδοσφαιριστές με αξία μεταπώλησης».

Για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας…
«Το θέμα είναι ότι όταν χτίζεται μια νέα ομάδα, τα σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν. Εμείς περιμένουμε στην πορεία να έρθει η σταθερότητα».

Για την δουλειά των Πάους και Λέουβεν και την σχέση τους…
«Γράφτηκε κάτι στον τύπο αλλά το βλέπω υγιές αυτό. Δυο άνθρωποι που είναι στα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος αν δεν έχουν διαφωνίες τότε θα πρέπει να προβληματιστούμε. Η κουλτούρα τους Ολλανδούς είναι τέτοια και μπορεί να διαφωνήσουνε. Εμείς έχουμε καθημερινή επαφή με τον τεχνικό διευθυντή και μας δίνει αναφορά. Είμαστε ικανοποιημένοι».

Αν φύγει ο κ. Κουτσοκούμνης δεν διορθωθούν τα πράγματα;
«Δεν θα ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση από τηλεοράσεως, εμείς καταθέσαμε τις θέσεις μας. Χρειάζονται αλλαγές. Το ποδόσφαιρο πάει συνεχώς κάτω. Το προϊόν δεν το… αγοράζει ο κόσμος. Δεν πάνε στα γήπεδα, έχουν καχυποψία. Τα δεδομένα είναι εκεί».

Μετανιώσατε καθόλου που ασχοληθήκατε με το ποδόσφαιρο;
«Είναι ένας χώρος που έχει πολλές χαρές, συγκινήσεις, απογοητεύσεις, τα σκαμπανεβάσματα αυτά δεν κάνουν γι’ αυτούς που έχουν πρόβλημα στην καρδία. Αυτό που προέχει για μένα είναι ο σκοπός. Το πρότζεκτ Ανόρθωση για μένα είναι ιερό. Δεν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσω».

Περιορίστηκε το χρέος; και πότε η Ανόρθωση θα είναι απόλυτα υγιείς;
«Όλα τα χρέη τα εντοπίσαμε, τα βάλαμε σε αν πρόγραμμα και σε 3-5 χρόνια θα εξοφληθούν όλα τα χρέη. Κάνουμε διακανονισμούς όμως πρέπει να πληρώνονται οι δόσεις».

Για τις καταγγελίες Μάριου Παναγή…
«Τον θαυμάζω τον κ. Παναγή για το θάρρος που έδειξε. Υπάρχουν δυο κόσκινα που πρέπει να περάσεις, το ένα είναι το νομικό κομμάτι αλλά στο ότι κέρδισε στην συνείδηση του κόσμου αυτό είναι δεδομένο… αυτό το πέρασε».

Στο άμεσο μέλλον μπορεί να αλλάξει η ηγεσία του Κυπριακού ποδοσφαίρου, να γίνει κάτι πιο αποδεκτό;
«Έχουμε εμείς κατά καιρούς δώσει ίδιες στην ΚΟΠ για βελτίωση και έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη επί του θέματος. Το ποδόσφαιρο μας και η ΚΟΠ δεν βγάζουν υγεία. Με πολλούς προέδρους έχουμε τακτική επικοινωνία και εφόσον είναι κοινή η διαπίστωση για αλλαγή τότε πρέπει να αλλάξει κάτι».

Το μήνυμα στον κόσμο…
«Οι Ανορθωσιάτες να μείνουν κοντά μας, να κάνουν υπομονή, όσο μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά και το έργο θα φανεί στα επόμενα χρόνια, γίνεται σωστή δουλειά».

**Το κείμενο με τις δηλώσεις του προέδρου αντιγράφηκε αυτούσιο από την ιστοσελίδα του sport-fm.com.cy

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ