Διακυβεύονται πολλά

Ο αγώνας με την Ομόνοια αποτελεί παρελθόν με τη «Μεγάλη Κυρία» να παίρνει το πολυπόθητο τρίποντο. Τρίποντο ψυχολογίας, τρίποντο εξάδας, τρίποντο σε αγώνα κομβικής σημασίας καθότι η βαθμολογική συγκομιδή στα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν τέτοια που τυχόν απώλεια θα σήμαινε αλυσιδωτές συνέπειες.

Μπροστά της τώρα ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι. Δεν είναι σχήμα λόγου αλλά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ η Ανόρθωση διακυβεύει πολλά. Με δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ντέρμπι θα ανεβεί στην τέταρτη θέση αφού στην ισοβαθμία υπερτερεί έναντι της ΑΕΚ (όπως και της Ομόνοιας), ενώ ταυτόχρονα παράλληλα θα μειώσει την διαφορά από τα ανώτερα στρώματα μιας και Ερμής-ΑΠΟΕΛ συγκρούονται μεταξύ τους.

Όπως προαναφέραμε σε αυτό το παιχνίδι η Ανόρθωση του Αντρέ Πάους πρέπει να παρουσιαστεί με τέτοιο τρόπο που να επιβάλει τον ρυθμό της μέσα στο ΓΣΖ και να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο. Τρίποντο ή καλύτερα εξάποντο, μιας και τα παιχνίδια που ακολουθούν (ΑΕΚ-Ερμής–ΑΕΛ) είναι παιχνίδια που ενδεχομένως θα καθορίσουν την τελική έκβαση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Αν η Ανόρθωση πάρει το απόλυτο στα τέσσερα αυτά ντέρμπι (συμπεριλαμβανομένου του αγώνα με Ομόνοια) τότε κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται ακόμα και στην τριάδα, με την προοπτική να ψάξει για το κάτι παραπάνω σε μια χρονιά που θεωρείται (κατά τα άλλα) μεταβατική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ