Αλέξα-Άντιτς όπως λέμε Αμορίν-Παπάζογλου; Μπα!

Δεν έχουμε σκοπό να ασχολούμαστε με άλλους πλην του οίκου μας, ωστόσο όταν η διαιτητική ανομοιομορφία «βασιλεύει» υπέρ συγκεκριμένης ομάδας, τότε οφείλουμε να μιλήσουμε. Στο ψεσινό αγώνα του ΓΣΠ ξεχωρίζουν δύο φάσεις τις οποίες αντιπαραβάλλουμε με αντίστοιχες περιπτώσεις που ποδοσφαιριστές μας αποβλήθηκαν την περσινή χρονιά, αφήνοντας τα υπόλοιπα στην κρίση του κόσμου.

Στο 18ο λεπτό ο Αμορίν με καρατιά κτυπά με προτεταμένο πόδι τον.. ώμο του Καντέ, με τον αμυντικό του ΑΠΟΕΛ να δέχεται (μόνο) την κίτρινη κάρτα. Θυμίζουμε πέρσι ότι ο Αλέξα στον αγώνα του δεύτερου γύρου με την Ομόνοια αποβλήθηκε διότι αφού έπαιξε πρώτα μπάλα, το πόδι του κατέληξε στον Ασίς που επιδίωξε την επαφή.
Στο 35ο λεπτό ο Παπάζογλου όντας ήδη χρεωμένος με κίτρινη κάρτα φράζει το δρόμο στον Βάντερ έξω από τα τετράγωνα του ΑΠΟΕΛ, διεκδικώντας οτιδήποτε παρά την μπάλα αλλά τη βγάζει καθαρή. Διαφορετική ήταν η μεταχείριση του Άντιτς στην περσινή έξοδο στο «Τάσος Μάρκου» απέναντι στο Παραλίμνι, οπόταν και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φράγμα στη μεσαία γραμμή με τη διαφορά ότι ο Σέρβος έμεινε ακίνητος χωρίς να κάνει κίνηση προς τον αντίπαλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ