Ο Βαλανίδης ξανακτυπά – Επιχειρηματολογία για κλάματα

Επανήλθε ο Ανδρέας Βαλανίδης μετά το άρθρο του με την ευθεία (ο Θεός να την κάνει) γραμμή που χάραξαν σε οπαδική ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ, στην προσπάθεια να μας αποδείξουν ότι το γκολ του Κάλβο ήταν οφσάιντ. Και ενώ όλοι οι αρθρογράφοι παρατηρούν μια σειρά γεγονότων που καταλήγουν σε μια κεντρική ιδέα, ο εν λόγω αθλητικογράφος (;) φαίνεται να ξύπνησε σήμερα το πρωί έχοντας κατά νου το πως να μειώσει (και καλά) το ενδιαφέρον της σημερινής αναμέτρησης.

Δεν μπορούν να ερμηνευθούν διαφορετικά τα επιλεκτικά και μεμονωμένα στοιχεία που παραθέτει, στην προσπάθειά του να μας πείσει ότι η Ανόρθωση έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος. Τόση είναι η εμπάθειά του που αντί να πάρει μια γενικότερη εικόνα του πρόσφατου παρελθόντος, αναφέρεται (επιλεκτικά) την περσινή πολύπαθη χρονιά ως αντιπροσωπευτικό δείγμα αναφέροντας ότι η «η απόστασή από την κορυφή εξελίχτηκε σε σύνηθες φαινόμενο». Σίγουρα η Ανόρθωση δεν μεσουρανεί όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά να θυμίσουμε στον Βαλανίδη ότι αφενός μεν είναι σταθερά στην τετράδα και αφετέρου την διετία 2012-2013 έκανε πορεία πρωταθλητισμού.

Συνεχίζει δε με ένα άλλο καταπληκτικό επιχείρημα και πιο συγκεκριμένα ότι η τελευταία φορά που Ανόρθωση και Ομόνοια μονομάχησαν σε αγώνα όντας αμφότερες στις δύο πρώτες θέσεις, ήταν πριν 3 χρόνια, βάζοντας δηλαδή και τις δύο ομάδες στο ίδιο καλάθι. Δεν επιτρέπεται κατά τον Βαλανίδη, η Ανόρθωση να κάνει πρωταγωνιστική πορεία αν δεν πράττει το ίδιο η Ομόνοια και αντίστροφα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ