Περιορίζουν 2, παίρνουν … 3

Η φετινή Ανόρθωση απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Αυτή τη στιγμή παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στην Κύπρο και ο λόγος που βρίσκεται στα χαμηλά οφείλεται – κυρίως – στην έλλειψη εμπειριών και κάποιων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών που θα πρόσφεραν το κάτι παραπάνω.

Έτσι και με βάση την συνολική εικόνα των 2 ομάδων στο πρωτάθλημα, με την Ομόνοια του Ποτέ να κερδίζει λίγο πολύ 9 βαθμούς από τους 19 συνολικά στο 90φεύγα, η Ανόρθωση αν παρουσιαστεί πραγματική «Κυρία» θα πάρει το τρίποντο και θα μπορεί να φορτσάρει με περισσότερο ενθουσιασμό για τη συνέχεια.

Απέναντι της είναι η ομάδα του Ποτέ όπως προαναφέραμε. Ο επιθετικός από το Μπενίν σκόραρε 9 γκολ στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου το πρώτου σκόρερ.
Συμπαραστάτης τους σε αυτή την προσπάθεια είναι ο πολύ ποιοτικός επιτελικός μέσος, Νούνο Ασίς. Ο πορτογάλος αν και στα 37 του μπορεί και προσφέρει πολλά για την Ομόνοια.

Αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές πρέπει να μαρκαριστούν και να «εξοντωθούν» αγωνιστικά. Αν το καταφέρει ο Πάους με το σύστημα του, εύκολα ή δύσκολα η νίκη θα έρθει. Αν περιοριστούν αυτοί οι 2 ποδοσφαιριστές η Ανόρθωση θα πάρει τους 3 βαθμούς καθότι τελικά εκτός αποστολής του αγώνα έμειναν οι Ράμος, Ρόντρι, Φοφανά και Λομπτζιανίτζε. Ο Άλεξ Ρούμπιο μπορεί να είναι στην αποστολή αλλά είναι αρκετά δύσκολα να ξεκινήσει βασικός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ