Μέχρι και τρεις προσθήκες

Πλησιάζει οσονούπω η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου και στην «Κυρία» εντατικοποιούν τις προσπάθειες για ποιοτική ενίσχυση μέσα στα πλαίσια – πάντοτε – των νέων οικονομικών δυνατοτήτων.

Η περίοδος του φόρτωσε – φόρτωσε στο … βουνό του χρέους έχει παρέλθει για τα καλά και οι κινήσεις εντυπωσιασμού αποτελούν παρελθόν. Έτσι και τώρα, για να γίνουν κάποιες κινήσεις θα εξαρτηθεί από τις αποχωρήσεις.

Προς έξοδο
Είναι πασιφανές ότι από την στιγμή που κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν παίρνουν τα απαιτούμενα αγωνιστικά λεπτά, να βρίσκονται στη λίστα των ποδοσφαιριστών που αν επιτευχθεί διαζύγιο, περισσότερο θα χαροποιήσει τη διοίκηση παρά να την στεναχωρήσει.

adic (2)

Δυο από αυτούς είναι ο Γάλλος πορτιέρο Μάθιου Βαλβέρδ και ο Μάρκο Άντιτς. Για τον πρώτο, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Με τον Καμίνσκι βασικό και με τον Βέγκα αναπληρωματικό, ο Αλσατός δεν μπορεί να έχει θέση στο ρόστερ. Δεσμεύεται με συμβόλαιο όμως και αυτό για την ώρα, είναι το μοναδικό εμπόδιο για την αποχώρηση του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι Ισπανική ομάδα ενδιαφέρεται για την περίπτωση του και έτσι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Μάθιου Βαλβέρδ θα αποχωρήσει.

Ο Σέρβος Μάρκο Άντιτς μετά και από το σήριαλ του καλοκαιριού ανανέωσε και παρέμεινε στην Ανόρθωση με αισθητά μειωμένες απολαβές. Πρόλαβε και αγωνίστηκε σε κάποια παιχνίδια στα οποία κινήθηκε στη μετριότητα, ενώ τραγικός ήταν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και στην βαριά ήττα με 4-1. Επί της ουσίας ο Σέρβος είναι εκτός πλάνων και θα αναζητηθεί τρόπος αποδέσμευσης του έτσι ώστε να κενωθεί θέση για μεταγραφή.

Οι στόχοι και οι προϋποθέσεις
Ονόματα ποδοσφαιριστών δεν διέρρευσαν αλλά οι θέσεις που η Ανόρθωση χρήζει ενίσχυσης , «φωνάζουν». Κεντρικός αμυντικός και επιθετικός είναι οι δυο θέσεις που η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί καθότι λείπει ο γρήγορος αμυντικός και ο έμπειρος γκολτζής.

Από εκεί και πέρα οποιαδήποτε άλλη κίνηση γίνει θα συσχετιστεί από … απρόσμενη εξέλιξη – αποδέσμευση. Οι πληροφορίες που έκαναν λόγο ότι σκάουτερ από ομάδες του εξωτερικού έχουν στα μπλοκάκια τους δύο ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» συνεχίζουν να υφίστανται.

Αμπουρχάνια και Ιακοβένκο είναι 2 πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στην πιο κατάλληλη ηλικία για ποδόσφαιρο ενώ ο Τετ Φαν Λίουεν και η Ανόρθωση τους έδωσε το δικαίωμα να κάνουν ένα πλήρες πρώτο γύρο γεμάτο συμμετοχές.

aburjania

Για τον πρώτο δεν υφίσταται θέμα να αποχωρήσει το Γεννάρη και θα παραμείνει στην Ανόρθωση – εκτός απροόπτου – ενώ για τον Ουκρανό το ενδιαφέρον υφίσταται. Έτσι η Ανόρθωση θα κινηθεί μέχρι και για 3 μεταγραφές τον Ιανουάρι εαν και εφόσον ο Γιούρι μεταγγραφεί σε ομάδα του εξωτερικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ