Για αυτούς και όχι μόνο

Δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι για την ομάδα της Αμμοχώστου και ο κόσμος αναμένεται να δηλώσει – εκ νέου – παρών. Μπορεί στον αγώνα με τον Απόλλωνα η Ανόρθωση να πήρε λιγότερα από ότι δικαιούταν ή καλύτερα … να μην πήρε τόσα όσα μπορούσε αλλά η προσπάθεια χειροκροτήθηκε από την μάζα του κόσμου, που είδε τους ποδοσφαιριστές να «ιδρώνουν» την φανέλα και να προσπαθούν για το γκολ μέχρι και το 94΄λεπτό.

Έτσι, αναμένεται και σήμερα να κατακλύσουν το «Αντώνης Παπαδόπουλος» παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν από την ώρα και την μέρα για να στηρίξουν την Ανόρθωση να φτάσει σε μια επιτυχία από τα παλιά, σε μια επιτυχία που θα μπορεί να την κάνει και να εκτοξεύσει την δυναμική και την προοπτική της νεανικής αυτής ομάδας στα ύψη.

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να τα δώσουν όλα και για αυτούς. Για τον κόσμο που θα ταξιδέψει Παρασκευή ημέρα από διάφορες πόλεις για να είναι κοντά τους. Για τους οργανωμένους που με ανακοίνωσή τους ανάφεραν ότι θα στηρίζουν μέχρι εσχάτων αυτούς που «ιδρώνουν» την φανέλα της Ανόρθωσης.

Για όλα αυτά και για πολλά άλλα η νίκη σήμερα είναι επιβεβλημένη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ