Με Μαραγκό η ενδεκάδα

Ο …Γολγοθάς των ντέρμπι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς μιας και στον πρώτο αγώνα δεχθήκαμε την ήττα μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 0-1 από τον Απόλλωνα, σε ένα παιχνίδι ισοδύναμο που οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα ήταν δίκαιο.

Ο Αντρέ Πάους μετρά «πληγές», μετρά βασικές απουσίες όπως αυτή του Σερράν Πόλο – ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής – και του νεαρού αλλά βασικότατου Αμπουρχάνια ο οποίος θα μείνει στον πάγκο λόγω μικροτραυματισμού που τον ταλαιπώρησε από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τόμας Καμίνσκι. Στο κέντρο της άμυνας θα διατηρηθεί το δίδυμο ΧόλκερσονΜάκος ενώ τα άκρα παραμένουν αναλλοίωτα με τους Δημητρίου και Νούχου να καλύπτουν τη δεξιά και αριστερή πλευρά αντίστοιχα.

laifis

Στο χώρο του κέντρου η απουσία – από το αρχικό σχήμα – του Αμπουρχάνια δημιουργεί αλλαγές μιας και θα φέρει τον Μαραγκό για πρώτη φορά φέτος στο αρχικό σχήμα πλάι στον Μαϊσουράτζε και τον Λαΐφη να μετατοπίζεται στην θέση του Αμπουρχάνια ως επιτελικός μέσος.

Στην επίθεση, δεδομένη θεωρείται η παρουσία των Μακρή και Κάλβο στα 2/3 της ενώ το πιθανότερο σενάριο φέρει τον Ουκρανό Γιούρι Ιακοβένκο στην κορυφή της επίθεσης.

Το παιχνίδι είναι το πρώτο για τον 2ο γύρο και μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ανεξάρτητα το ότι απέναντι μας είναι το Αποελ, η διαιτησία και το παρασκήνιο της Λευκωσιάτικης ομάδας, οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης πρέπει να υπερβάλουν ευατόν για να πάρουν το τρίποντο που θα είναι τονωτική ένεση, βαθμολογικό ξεπέταγμα και ηθική δικαίωση για πολλούς γνωστούς – άγνωστους λόγους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ