Παν.Συ.Φι: «Έχουμε υποχρέωση να τους δείξουμε τι σημαίνει Ανόρθωσις Αμμοχώστου»

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστους, με την οποία ευχαριστεί τα μέλη του για τη δυναμική παρουσία της προηγούμενης Δευτέρας, ενώ παράλληλα καλεί τον κόσμο σε ένα νέο πάρτι αύριο το βράδυ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Απλά γιατί έχουμε  υποχρέωση να τους δείξουμε τι σημαίνει Ανόρθωσις Αμμοχώστου, τι σημαίνει Παπαδόπουλος, τι σημαίνει ομάδα με Ιστορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη του και γενικότερα τον περήφανο κόσμο της Ανόρθωσης για την μαζική του παρουσία στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας. Παρά το δύσκολο της ημέρας,,παρότι για αρκετούς κάθε παιχνίδι παίζετε «εκτός έδρας», παρότι η βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι πλήρως ικανοποιητική ο κόσμος έδειξε πως είναι η μεγαλύτερη δύναμη αυτού του συλλόγου. Κάτι που θα ζήλευαν πολλοί αν βρίσκονταν στην κατάσταση που περιήλθε το Σωματείο μας και τις φουρτούνες που πέρασε τα τελευταία χρόνια.

Ο κόσμος εκτιμά την συνολική προσπάθεια που γίνετε απ’ όλους στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης και έτσι ανταπέδωσε με την παρουσία του. Όλα κύλησαν ομαλά με την «επιστροφή» μας εκτός από το αποτέλεσμα. Αυτό όμως δεν μας εμπόδισε στο τέλος να χειροκροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και να τους δείξουμε πως είμαστε μαζί τους. Το είπαμε και το ξαναλέμε. Όταν βλέπουμε την φανέλα του Φοίνικα να ιδρώνει και να παλεύει μέχρι τέλους τότε η στήριξη μας είναι αδιαπραγμάτευτη.

Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και βλέπουμε το επόμενο που δεν αργεί και ιδιαίτερα. Για εμάς ξέρετε δεν είναι αποτρεπτικό να ορίζονται αγώνες Δευτέρα-Παρασκευή. Δεν γίνετε για κάποιο ιδιαίτερο λόγο απλά η ομοσπονδία δεν θέλει να μας αφήσει αρκετές μέρες μακριά της. Να μας βοηθήσουν θέλουν οι ανθρώποι, μην τα βλέπουμε όλα στραβά και καχύποπτα.

Αύριο Παρασκευή λοιπόν, στις 19:00 μέσα στο δικό μας σπίτι και πάλι μαζευόμαστε για ακόμα ένα πάρτι με τους εκ φύσεως πελάτες μας. Έχουμε υποχρέωση να τους δείξουμε τι σημαίνει Ανόρθωσις Αμμοχώστου, τι σημαίνει Παπαδόπουλος, τι σημαίνει ομάδα με Ιστορία. Να τους υπενθυμίσουμε την ομάδα που χάραξε τον δρόμο και έβαλε την νήσο στον ποδοσφαιρικό χάρτη της ευρώπης. Δεν ξέρουμε και ούτε μας νοιάζει πόσους έχουμε να αντιμετωπίσουμε και με πόσους θα τελειώσουμε τον αγώνα. Εμείς το μόνο που ζητάμε από τους λεβέντες μας είναι μαζί να μην τους αφήσουμε να αναπνεύσουν λεπτό. Εμείς με την φωνή μας και εσείς με την ψυχή σας.

Η ώρα 18:15 αναχωρούμε από τον κεντρικό για όσους έχουν την ευχέρεια του χρόνου. Δεν σταματάμε λεπτό να τραγουδάμε παρασύροντας μαζί μας και τον υπόλοιπο κόσμο. Από τα πρώτα λεπτά πρέπει να τους υπενθυμίσουμε που ήρθαν. Πρέπει να νιώσουν την αύρα του Παπαδόπουλος. Πρέπει να τους νικήσουμε και θα τους νικήσουμε.

Υ.Γ. Εισιτήρια για όσους δεν προμηθεύτηκαν πακέτα ή διαρκείας προπωλούνται στα γνωστά σημεία.

Υ.Γ.1 Όποιοι γι΄ οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούν να παρευρεθούν, αύριο στις 19:30 η ομάδα μας στην πετόσφαιρα δίνει σημαντικό αγώνα στο «Θεμιστόκλειο».

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ