Εκ φύσεως κατώτεροι

Έρχονται στο… «εξοχικό», έρχονται για την πρωτιά, έρχονται για να βουλώσουν στόματα, έρχονται… έρχονται… Καλώς να ορίσουν λοιπόν, αρκεί να μην χαθούν στη διαδρομή! Οι «φαπ και φουπ» έβγαλαν γλώσσα. Στα λόγια και την προπαγάνδα καλοί είναι. Αλλά μέχρι εκεί. Εξοχικό το Παπαδόπουλος, άρχοντα της ψευτιάς;; 20 χρόνια στα 4 σκληρό..γλέντι, από πού και ως που εξοχικό; Αλλά εντάξει δεν παραξενευόμαστε πλέον, αφού αν δούμε την ιστορία σας, μπηγμένη στο ψέμα και στην βρώμα είναι.

Την περασμένη Κυριακή λοιπόν, άλλη μια φορά μας έδειξαν και μας απέδειξαν πόσο στενόμυαλοι και απολίτιστοι είναι. Φυσικά, τέτοιου είδους συμπεριφορές σε παραπέμπουν στην Γερμανία του 40. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος, αλλά σίγουρα για ακόμη μια φορά δεν θα εφαρμοστεί .

«Οποιοσδήποτε ο οποίος προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, προβαίνει σε ανάρτηση ή επίδειξη ή αναφώνηση ή αναγραφή φυλετικών, ρατσιστικών, υβριστικών ή, θρησκευτικών, και γενικά μηνυμάτων που θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια του ατόμου ή των Εθνικών και Κρατικών συμβόλων, λαβάρων ή την ιστορία ή την κρατική υπόσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας, στα στάδια όπου διεξάγονται οι αγώνες θα τιμωρείται με αποβολή για δέκα αγώνες τουλάχιστον, πλέον πρόστιμο».

Το χειρότερο δεν ήταν ότι έγινε στο γήπεδο δυστυχώς. Ήταν τι επικράτησε εκτός γηπέδου, και ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μακρηγόρησα, και δεν το ήθελα. Από δω και πέρα θα μιλήσουν οι εικόνες για το «μεγαλείο των οπαδών» αυτής της ομάδας.

 

Untitled46810645140_730281853714709_2649799337364500397_nfrt6ujhgfjhfUntitled

 

Υ.Γ: Η τρέλα μου για σένα είναι τόση..Γονατιστός θα φτάσω στο Βαρώσι!

Υ.Γ 2: Η ατμόσφαιρα να είναι τέτοια που να τους κοπεί η ανάσα!

Fire Phoenix

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ