Από την οπτική γωνιά ενός οπαδού…

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Χτίζουμε μια νέα ομάδα που στόχος είναι, όπως είπε και ο πρόεδρος μας, Πουλλαίδης, σε 4 χρόνια από τώρα να μπορεί να χτυπά τίτλους και να είναι ανταγωνιστική. Από την πρώτη κιόλας χρόνια η ομάδα μας έδειξε να μπορεί να χτυπήσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο και να τον δει στα μάτια, ασχέτως αν ο Κουτσοκούμνης και η παρέα του μας βλέπουν σαν κόκκινο πανί. Είδαμε να κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά ο Φαν Λέουβεν χτυπώντας στο παζάρι μικρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά τον προπονητή της ομάδας μας, προσωπικά εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι. Από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και τώρα παίζει ένα σχήμα όπου δεν του βγαίνει και το παράδοξο είναι ότι είτε βρισκόμαστε μπροστά στο σκορ είτε πίσω στο σκορ, παίζει 4-2-3-1.

Ένα άλλο θέμα που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι, αν η ομάδα μας θέλει να πετύχει το στόχο που έβαλε από την αρχή του πρωταθλήματος ή μάλλον από τη μέρα που γίναμε εταιρεία, θα πρέπει να κρατήσει το βασικό κορμό κτίζοντας πάνω σε αυτόν. Αυτό το τονίζω γιατί επί τόσα χρόνια βλέπουμε μια ομάδα, της οποίας στο τέλος κάθε σεζόν καταστρέφεται ο βασικός της κορμός και ξεκινάμε από την αρχή με τα ίδια λάθη, γεγονός που μας κοστίζει τόσο οικονομικά, όσο και ποδοσφαιρικά.

Αν με ρωτούσατε εμένα προσωπικά ποιοί παίχτες θα ήθελα να παραμείνουν στην ομάδα, αυτοί θα ήταν: Τόμας Καμίνσκι, Κών/νος Λαΐφης, Τζέισον Δημητρίου, Ράζακ Νούχου, Τόνι Κάλβο, Γιούρι Γιακοβένκο, Αμπουρζάνια και Μαισουράντζε. Όλα αυτά αποτελούν τη γνώμη μου, καθώς και τον τρόπο που βλέπω το ποδόσφαιρο γενικά.

Φιλικά Μ. Μ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ