Πετοσφαιρικό κάλεσμα

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

 

Ανορθωσιάτη και Ανορθωσιάτησσα,

 

Θα χρειαστώ μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο σου. Σου απευθύνομαι και ως φίλαθλος, αλλά και ως παίχτρια, που αγωνίζεται και προσφέρει στην ομάδα της. Αγωνίζομαι στη πετοσφαιρική γυναικεία ομάδα, Ανόρθωσις Πετόσφαιρα. Μια ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία, έχουμε την έδρα μας στη Λεμεσό, και έχει χαρίσει στον σύλλογό μας πριν 2 χρόνια το νταμπλ, αλλά για ιδεολογικούς, και οικονομικούς λόγους δεν καταφέραμε να βγούμε και να αγωνιστούμε στην Α’ κατηγορία.

Είμαστε μια ομάδα, που πέρσι απείχαμε από την αγωνιστική σεζόν, και ερχόμαστε πίσω αυτή τη χρονιά και στόχος μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Φυσικά, η πρώτη ομάδα είναι αυτή που έχει την έδρα της (προσωρινά, ας ελπίσουμε πως θα γυρίσουμε και θα αγωνιστούμε στην αγαπημένη μας πόλη) στη Λευκωσία. Αλλά και εμείς χρειαζόμαστε την στήριξή σου! Αγωνιζόμαστε και εμείς για την ίδια ιδέα, παίζουμε για το ίδιο σήμα, φωνάζουμε το ίδιο σύνθημα. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Γι’ αυτό φίλαθλε Ανορθωσιάτη, σε καλώ την Κυριακή 16/11 και η ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην έδρα μας, στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο, να έρθεις και να μας στηρίξεις όσο μπορείς. Να στηρίξεις αυτή την νέα ομάδα που τώρα χτίζεται, και να μας βοηθήσεις να φτάσουμε στην πολυπόθητη νίκη. Γιατί Ανόρθωση δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο!

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου, και ελπίζω την Κυριακή να είσαι στο γήπεδο για να στηρίξεις ακόμα ένα τμήμα της ομάδας σου!

 

Άντρεα Ονησιφόρου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ