Ανόρθωσις 2 – 3 Ομόνοια: Α ρε Ανορθωσάρα…

Τη νίκη μέσα από τα χέρια της, κατάφερε να απωλέσει η Ανόρθωσις στο αποψινό ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια. Η ομάδα του Μάριου Κοντού, μπήκε καλύτερη στο παιχνίδι και κέρδισε τα πρώτα δύο με 31-29 και 25-22, θέτοντας τις βάσεις για τη νίκη. Στο τρίτο σετ όμως, η Ομόνοια κατάφερε να το πάρει με 25-23 και να μπει στο παιχνίδι διεκδίκησης της νίκης. Στο τέταρτο σετ η «Μεγάλη Κυρία»μπήκε αποφασισμένη, είχε το προβάδισμα και διατηρούσε μια απόσταση από την Ομόνοια. Στο τέλος όμως ήλθε ο εφησυχασμός σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Γαβρίλη Γεωργίου, επέτρεψαν στην Ομόνοια με αντεπίθεση διαρκείας να πάρει το σετ και να οδηγήσει το παιχνίδι στο tie-break.

Στο πέμπτο και τελευταίο σετ, οι πράσινοι έχοντας μαζί τους τη ψυχολογία από την ανατροπή, κατάφεραν να το κερδίσουν με 15-12 και να πάρουν εκείνοι το ροζ φύλο αγώνος.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας μας σε τρία παιχνίδια, με τον τρόπο που ήρθε να είναι πέρα για πέρα οδυνηρή. Αναμφίβολα, μια ομάδα με την ιστορία που κουβαλά η Ανόρθωση στην πετόσφαιρα δεν πρόκειται να πτοηθεί και να συνεχίσει την πορεία της προς τον τίτλο. Θυμίζουμε εξάλλου πως η περσινή χρονιά δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, αλλά το τέλος μας βρήκε εμάς να πανηγυρίζουμε και τους αντιπάλους μας να ψάχνουν το γιατί…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ