Προσωρινή υποχώρηση

Ανυπέρβλητο ήταν το εμπόδιο για τη φουτσαλική Ανόρθωση η οποία γνώρισε τη δεύτερη της φετινή νίκη από την Ομόνοια στην Λευκωσία, σε ένα παιχνίδι που διεξάχθηκε στο «Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία». Σε συνδυασμό με την νίκη της ΑΕΛ απέναντι στην ΕΝΠ Αγία Νάπας, η ομάδα μας υποχώρησε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, απέχοντας πλέον δύο βαθμούς από την πρώτη τετράδα.

Επανερχόμενοι στο ψεσινό παιχνίδι, η Ανόρθωση ευτύχησε να προηγηθεί με τον Μάρτινς, δίνοντας έμφαση στα μετόπισθεν στο 10λεπτο που ακολούθησε. Οι φουτσαλιστές της Ομόνοιας είχαν σύμμαχο το δοκάρι δις σκοράροντας στην επαναφορά, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 3-1. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση έπαιξε την πιο έμπειρη αντίπαλό της ίσο-προς-ίσο, γεγονός που μαρτυρά και το επιμέρους σκορ (2-2) το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 5-3 με δράστες τους Κουππάρη και Λακκούφη.

Πλέον απαιτείται άμεση ανασύνταξη μιας και η δυάδα αγώνων που ακολουθεί με ΑΕΛ εντός και ΕΝΠ Αγία Νάπας εκτός είναι ενάντια σε ομάδες με τους ίδιους στόχους και οι οποίες πλασάρονται στις επόμενες δυο θέσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ