2+1 λόγοι που καθιστούν το Σάββατο τελικό

Κλισέ ή όχι, η συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος χαρακτηρίζονται ως «τελικοί». Ο προσεχής αγώνας με τον Εθνικό Άχνας δεν αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, μιας και κρύβει τις δικές του ιδιαιτερότητες.

Τριάδα υπό προϋποθέσεις
Ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων μπορεί να ανεβάσει την Ανόρθωση στην τρίτη θέση, γεγονός που αποτελεί ένα μικρό άθλο αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι βρισκόμασταν στην 8η θέση με την έναρξη της 8ης αγωνιστικής. Η ΑΕΛ που υπερέχει στη μεταξύ μας ισοβαθμία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη φορμαρισμένη Αγία Νάπα, ενώ η Ομόνοια που προπορεύεται με ένα βαθμό διαφορά, πάει στη Λεμεσό να κοντραριστεί με τον Απόλλωνα. Επομένως με νίκη απέναντι στον Εθνικό και ήττα των δύο ομάδων που προαναφέρονται, σκαρφαλώνουμε άλλες δύο θέσεις.

Διεύρυνση του σερί
Στις αρχές του πρωταθλήματος είχαμε αναφερθεί επανελλημένα στην ανάγκη δημιουργίας ενός νικηφόρου σερί που θα προσδώσει ψυχολογία σε μια νεανική ομάδα όπως η Ανόρθωση. Το ταλέντο των ποδοσφαιριστών που κατηφόρισαν στο νησί το καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητο αλλά δεν μπορεί από μόνο του να κάνει θαύματα. Η τέταρτη συνεχόμενη νίκη θα αποτελεί ρεκόρ διετίας όσο και αν αυτό ακούγεται οξύμωρο για μια ομάδα του βεληνεκούς της Ανόρθωσης, με προοπτική περαιτέρω διεύρυνσης στη συνέχεια απέναντι στην -εκ των ουραγών- Δόξα.

Ο Ανορθωσιάτης επιστρέφει
Ο τέταρτος φετινός αγώνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» φέρνει τους ποδοσφαιριστές μπροστά από το κοινό τους. Όσο κι αν η απουσία των οργανωμένων δεν συμβάλει στη δημιουργία μιας καυτής έδρας, η παρουσία του Ανορθωσιάτικου κόσμου αναμένεται να σπρώξει την ομάδα προς τη διατήρηση του εντός έδρας απόλυτου. Ο επαναπροσδιορισμός του γηπέδου μας σε ένα απροσπέλαστο κάστρο, αποτελεί το ιδανικό κίνητρο για την επιστροφή ακόμα περισσότερο κόσμου στο γήπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ