Πρωτοφανές!

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στην ομοσπονδία με την παραπομπή των σωματείων στη Δικαστική Επιτροπή. Ενώπιον της δικαστικής επιτροπής της Κ.Ο.Π παραπέμφθηκαν μικρά παιδιά, με την πρόφαση και το αιτιολογικό πως αγωνίστηκαν στην πιο πάνω ηλικιακά ομάδα, δίχως να έχουν δικαίωμα.

Με άλλα λόγια, η Κ.Ο.Π παρέπεμψε στην δικαστική επιτροπή ένα παιδί 13 χρονών γιατί αγωνίστηκε με τους 15χρόνους. Εκεί που σε άλλες χώρες τα παιδιά που αγωνίζονται με την πιο πάνω ηλικιακά ομάδα θεωρούνται ταλέντα, εδώ στη Κύπρο, τα τιμωρούμε.

Είναι άξιο απορίας αν εκεί στην Κ.Ο.Π, επιθυμούν την άνοδο του κυπριακού ποδοσφαίρου, την ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό και αν τους μεταφέρουν το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι» ή αν τους κόβουν τα φτερά τους με τις άδικες τιμωρίες. Εξάλλου με πια κίνητρα να συνεχίζει να προσπαθεί ένας 13χρονος ο οποίος αντί να επιβραβευτεί που επιλέχθηκε να αγωνιστεί με τους μεγαλύτερούς του, να τιμωρείται για αυτό;

Η απόφαση της δικαστικής…
(α) της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου ότι κατά παράβαση της Προκήρυξης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Νέων U21 A’ Β’ Γ’ Κατηγορίας και Παίδων U17, U15, U13 A’ B’ Γ’Δ’ Κατηγορίας περιόδου 2014-2015 χρησιμοποίησε αντικανονικά τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Χρυσοστόμου στον αγώνα Προαιρετικού Πρωταθλήματος Παίδων U15 Α’ Β’ Γ’ Δ’ Κατηγορίας (Επαρχία Λευκωσίας) περιόδου 2014-2015 ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίο Νήσου – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/19.10.2014 ενώ δεν ήταν δηλωμένος στον κατάλογο ποδοσφαιριστών του σωματείου σας.
Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) του Ανδρέα Χρυσοστόμου ποδοσφαιριστή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου γιατί αγωνίστηκε αντικανονικά στον αγώνα Προαιρετικού Πρωταθλήματος Παίδων U15 Α’ Β’ Γ’ Δ’ Κατηγορίας (Επαρχία Λευκωσίας) περιόδου 2014-2015 ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίο Νήσου – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/19.10.2014 ενώ δεν ήταν δηλωμένος στον κατάλογο ποδοσφαιριστών του σωματείου.
Απόφαση: Πρόστιμο.

(ε) του Γ. Λούρα προπονητή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου γιατί χρησιμοποίησε τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Χρυσοστόμου στον αγώνα Προαιρετικού Πρωταθλήματος Παίδων U15 Α’ Β’ Γ’ Δ’ Κατηγορίας (Επαρχία Λευκωσίας) περιόδου 2014-2015 ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίο Νήσου – ΑΝΟΘΡΩΣΗ Αμμοχώστου ενώ δεν ήταν δηλωμένος στον κατάλογο ποδοσφαιριστών του σωματείου σας.
Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ