Δεν έχει άλλη επιλογή

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Ανόρθωση, δεν έχει εξάλλου άλλη επιλογή και ούτε δικαίωμα να σκέφτεται κάτι διαφορετικό.

Σε έξι παιχνίδια η Ανόρθωση έχει μαζέψει έξι βαθμούς, απολογισμός τραγικός που είναι και ο πιο χαμηλός τα τελευταία τουλάχιστον 25 χρόνια. Ελαφρυντικά και δικαιολογίες υπήρχαν, καθώς το πρόγραμμα κάθε άλλο παρά βατό ήταν, καθώς η Ανόρθωσις αγωνίστηκε τέσσερις φορές μακριά από την έδρα της, με ομάδες σαφώς πιο έτοιμες και με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων. Αυτά όμως πάει πέρασαν, μεσολάβησε η διακοπή και στο διάστημα αυτό  ο κ. Πάους όφειλε και είχε υποχρέωση να δουλέψει τις αδυναμίες της ομάδας. Αν συνέβη κάτι τέτοιο θα φανεί στον καθρέφτη, στο γήπεδο.

Αρχής γενομένης από το αποψινό παιχνίδι, η Ανόρθωσις πρέπει να αρχίσει την αντεπίθεση της που θα της φέρει σημαντικούς βαθμούς, για να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα και να φέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στους φίλους και οπαδούς της.

Ενδεχόμενη νίκη σήμερα, θα τη φέρει στους 9 βαθμούς, τέσσερις μακριά από την Ομόνοια που αναλόγως του αποτελέσματος του Απόλλωνα, θα βρίσκεται είτε στην 2η είτε στην 3η θέση. Η ομάδα θα διατηρηθεί σε τροχιά στόχων και θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία τόσο στο παιχνίδι του κυπέλλου την Τετάρτη όσο και στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.

Αντιθέτως σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν είναι νικηφόρο, η ομάδα μας θα μείνει καθηλωμένη στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και αναπόφευκτα θα πρέπει να κοιτάζει προς τα κάτω αντί προς τα πάνω, γιατί θα βρίσκεται σε απόσταση βολής πιο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ