Γιώργος Κυριάκου: «Απαιτήσεις σε κάθε παιχνίδι»

Καθοδήγησε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα τους φουτσαλιστές του, φτάνοντας μια ανάσα από το τρίποντο. Ο λόγος για τον Γιώργο Κυριάκου, προπονητή της Ανόρθωσης, ο οποίος πραγματοποίησε αποκλειστικές δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας, όσον αφορά τη νέα προσπάθεια που γίνεται στο φουτσαλικό τμήμα.

Για την δυσκολία που κρύβει μια πρεμιέρα:

«Ήταν μια δύσκολη πρεμιέρα κυρίως λόγω του ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη ομάδα όπως η Αραράτ, η οποία έχει τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία της Α’ κατηγορία φούτσαλ. Μια περίεργη πρεμιέρα διότι αν και ερχόμασταν από την Β’ κατηγορία, λόγω του ότι λεγόμαστε Ανόρθωση, ήταν επιτακτικό να νικήσουμε.»

Για τα οφέλη του τελικού αποτελέσματος:

«Νομίζω απλά οι παίκτες κάθε παιχνίδι θα είναι καλύτεροι. Αυτήν την στιγμή δεν βλέπω το αποτέλεσμα, αλλά οι παίκτες να αφομοιώνουν αυτά που κάνουμε στην προπόνηση, κάτι που θα πάρει λίγο καιρό. Θεωρώ όμως ότι εβδομάδα-με-εβδομάδα η ομάδα θα γίνεται καλύτερη και θα έχει απαιτήσεις σε κάθε παιχνίδι».

Για τα οφέλη του τελικού αποτελέσματος:

«Ο κόσμος είμαι σίγουρος ότι θα είναι κοντά. Από τα μηνύματα που παίρνουμε φαίνεται ότι είναι και αυτός ενθουισασμένος με αυτήν την νέα αρχή. Τον περιμένουμε την ερχόμενη Πέμπτη στο «Κίτιον» και είμαι σίγουρος ότι μαζί με τον κόσμο θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ