Αύριο η πρεμιέρα

Ένα 24ωρο χωρίζει τη φουτσαλική Ανόρθωση από την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων της για το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας, με τον ενθουσιασμό να είναι διάχυτος στις τάξεις των κυανολεύκων. Μετά από την απαιτητική προετοιμασία, οι φουτσαλιστές μας είναι έτοιμοι να πατήσουν παρκέ και να ξεδιπλώσουν τις αρετές και την τακτική την οποία δούλεψαν για ένα και πλέον μήνα.

Απέναντι μας θα βρούμε ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του αθλήματος, την Αραράτ, η οποία έχει ήδη δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, μετρώντας μια νίκη επί της ΑΕΛ και μια ήττα από την ΕΝΠ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Μελκονιάν» και το πρώτο σφύριγμα θα ακουστεί στις 19:15, με τον εκτός έδρας χαρακτήρα να αυξάνει τον ήδη υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Παρά την αισιοδοξία που πηγάζει τόσο από την ενίσχυση, όσο και από την αλλαγή που φέρνει ένας νέος και ελπιδοφόρος τεχνικός όπως ο Γιώργος Κυριάκου, η διοίκηση του φουτσαλικού τμήματος δεν προχώρησε σε μεγαλεπίβουλες δηλώσεις. Άλλωστε τα πεπραγμένα της τελευταίας διετίας έγιναν με ταπεινότητα και εργατικότητα και αυτά τα δύο στοιχεία φαίνεται ότι θα συνοδεύσουν την Ανόρθωση και στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ