Στη Λεμεσό με στόχο και ζητούμενο, το τρίποντο

Στη Λεμεσό εκστρατεύει η «Μεγάλη Κυρία», για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις 2 ομάδες. Αμφότερες επιδιώκουν τη νίκη μιας και η βαθμολογική τους συγκομιδή δεν είναι αντάξια του ονόματος και του εκτοπίσματος τους.

Στην 3η θέση η ΑΕΛ με 8 βαθμούς και στην 9η η Ανόρθωση με 6 από τους 15 συνολικά διαθέσιμους. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι σε περίπτωση διπλού, η «Κυρία» ανεβαίνει πολύ ψηλά για αυτό και ο Αντρέ Πάους προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του με μοναδικό στόχο και ζητούμενο, το τρίποντο.

Από αγωνιστικής πλευράς από το στρατόπεδο της Ανόρθωσης θα απουσιάζουν ο παροπλισμένος λόγω τραυματισμού  Δημητρίου και ο τιμωρημένος  Λαΐφης.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τόμας Καμίνσκι. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Σεράν Πόλο και Μάρκους Χόλγκερσον ενώ στα άκρα δεδομένες θεωρούνται οι παρουσίες των Μάρκο Άντιτς και Ράζακ Νούχου.

calvomvp

Στο χώρο του κέντρου Μαϊσουράτζε και Μάκος στα ανασταλτικά χαφ ενώ σε πιο προωθημένο ρόλο ο νεαρός Γκιόργκι Αμπουρχάνια.

Η δαιμονιώδης φόρμα του Κάλβο δεν αφήνει άλλη επιλογή για τον Αντρέ Πάους στο να τον χρησιμοποιήσει στο δεξί φτερό της επίθεσης ενώ στο αριστερό θα βρίσκεται ο Εντέ. Στη κορυφή υπάρχει το δίλημμα, αλλά με φαβορί. Ο Ιακοβένκο θα κερδίσει εκ νέου τη «μάχη» της εντεκάδας από τον Σαμπάλα και θα βρίσκεται αυτός στο αρχικό σχήμα.

Για τη σημασία της νίκης το αναφέραμε σε προηγούμενο θέμα. Αυτοί που θα παραταχθούν θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν για το καλύτερο αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο φυσικά απο τη νίκη. Σε τέτοιο ενδεχόμενο η ομάδα θα βάλει πλώρη για τα καλά και η δυναμική της θα είναι τέτοια που δεν θα αρκείται μόνο στις πολύ καλές εμφανίσεις χωρίς βαθμολογικό όφελος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ