Τα 3 Κυριακάτικα στοιχήματα

Είθισται να χαρακτηρίζουμε τα πλείστα παιχνίδια ως «τελικό» σε σημείο που η λέξη χάνει την αξία και σημαντικότητά της, εντούτοις για την Ανόρθωση η νίκη στον αγώνα με την ΑΕΛ είναι κάτι περισσότερο από ένα τρίποντο. Αναπόφευκτα το αποτέλεσμα της Κυριακάτικης αναμέτρησης θα είναι αυτό που θα χαρακτηρίσει την 20ημερη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων που ακολουθεί, την οποία ο Πάους περιμένει πως και πως για να δουλέψει πρωτίστως σε θέματα ομοιογένειας. Τι καλύτερο από το να πραγματοποιηθεί αυτή η μίνι-προετοιμασία με ανεβασμένη ψυχολογία και βαθμολογική θέση;

Με Οκκά και.. Λίσιο
Η τελευταία νίκη απέναντι στην ΑΕΛ στη Λεμεσό χρονολογείται στις 2 Οκτωβρίου 2010 όταν με πρωταγωνιστές του Οκκά και Λίσιο, η Ανόρθωση επικράτησε με 1-3. Στον εν λόγω αγώνα ο Κύπριος επιθετικός σκόραρε δις και ο Αργεντινός έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με σουτ από πλάγια θέση. Τέσσερα χρόνια μετά, οι δύο ομάδες αναμετρούνται και πάλι Οκτώβρη μήνα στο Τσίρειο με την ελπίδα το αποτέλεσμα να είναι εφάμιλλο.

Περισσότερο δουλεμένη, λιγότερο δυνατή
Η προσεχής μας αντίπαλος ξεκίνησε νωρίς την προετοιμασία της λόγω της συμμετοχής της στα Ευρωπαϊκά κύπελλα, με αποτέλεσμα ο Πέτεφ να είχε περισσότερο χρόνο να δουλέψει με το ρόστερ του, παρά ο Πάους. Από την άλλη μεριά βέβαια η Λεμεσιανή ομάδα δεν έχει ούτε τη δυναμική, ούτε το βάθος του περσινού της ρόστερ και σαφέστατα δεν θυμίζει την περσινή πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποίησε. Επανερχόμενοι στο κεφάλαιο «Ευρώπη», η Ανόρθωση καλείται να πετύχει την πρώτη της νίκη απέναντι σε ομάδα που ξεκίνησε νωρίτερα την προετοιμασία της αφού οι μέχρι τώρα αποτυχίες ήρθαν από πιο έτοιμους αντιπάλους.

Όφελος μακριά από το «Παπ»
Πολλά γράφτηκαν και άλλα τόσα θα γραφτούν εν όσο η Ανόρθωση αγνοεί την εκτός έδρας νίκη. Χιλιοειπωμένο το ότι η τελευταία μας επιτυχία ήταν απέναντι στον Ερμή κατά την δεύτερη φάση του περσινού πρωταθλήματος, όπως και το γεγονός ότι τουλάχιστον φέτος μείναμε τρεις φορές με τις εντυπώσεις σε ισάριθμες εξόδους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ