Είναι τελικός

Αν και διανύουμε μόλις την τρίτη στροφή του πρωταθλήματος, με την Ανόρθωση να έχει δώσει μόλις έναν αγώνα, ο αγώνας απέναντι στην ΑΕΚ παίρνει τη μορφή του τελικού. Όχι τόσο λόγω της ιδιαιτερότητας που θέλουν κάποιοι να δίνουν στους εκάστοτε αγώνες κυρίως από τη μεριά των φιλοξενουμένων, αλλά διότι μια εντός έδρας νίκη θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη που δεν περιορίζονται στο αγωνιστικό και οικονομικό κομμάτι.

kosmos

Ο Ανορθωσιάτης (ξανα)έρχεται

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια μείωση της παρουσίας του κόσμου στο γήπεδο και όχι άδικα, μιας και το ένα κτύπημα διαδεχόταν το άλλο με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά όπου έσπασαν όλα τα αρνητικά ρεκόρ. Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς στα κρίσιμα παιχνίδια που η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα παιζόταν κορώνα-γράμματα, οι εκάστοτε ποδοσφαιριστές απέτυχαν με την προσπάθειά τους και το τελικό αποτέλεσμα να φέρουν κυανόλευκο χρώμα στις κερκίδες, με αποκορύφωμα τον αγώνα με την Ντίλα Γκόρι. Ο κόσμος έδωσε το παρών του στο ΓΣΠ ωστόσο δεν γεύτηκε τη χαρά της επιτυχίας, κάτι το οποίο έχει κάθε δικαίωμα να αναμένει ότι θα συμβεί την Δευτέρα.

pap

Η αναστήλωση του κάστρου

Όπως αναφέραμε σε άρθρο της ιστοσελίδας μας νωρίτερα, αγνοούμε τη νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» εδώ και 13 συναπτά παιχνίδια, με το γρουσούζικο αριθμό να στοιχειώνει ένα γήπεδο στο οποίο οι αντίπαλοι κάποτε έχαναν πριν πατήσουν στο γρασίδι. Ενδεχόμενη νίκη θα είναι η απαρχή ενός σερί που αν μη τι άλλο θα δώσει στους ποδοσφαιριστές μας αυτοπεποίθηση όποτε αγωνίζονται μπροστά από το κοινό τους.

nuhu

Ο ενθουσιασμός και η ψυχολογία των νεαρών

Η πτώση του μέσου όρου ηλικίας μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ αν ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση των νεαρών κυρίως ποδοσφαιριστών, δεν υποστηριχτεί από θετικά αποτελέσματα. Στον αγώνα του ΓΣΠ είδαμε τον Νούχου να ξαπλώνει φαρδύς πλατύς στο χορτάρι μετά το τελικό σφύριγμα και τον Αμπουρτζάνια να χτυπιέται όταν έχασε το τετ-α-τετ, με παρόμοιες σκηνές να μας στοιχειώνουν μετά το τέλος των αγώνων της περσινής χρονιάς. Είναι απαραίτητο να κτιστεί ένα νικηφόρο ή αν μη τι άλλο αήττητο σερί το οποίο θα δώσει σε όλη την ομάδα την αίγλη και τη στόφα μιας μεγάλης δύναμης.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ