Η θέση της Διοίκησης για το θέμα με ΚΟΠ

«Εκφράσαμε τη διαφωνία μας αφού θεωρούσαμε πως αυτή η θέση χρειαζόταν και ήταν αναγκαία. Ωστόσο όπως αποφασίστηκε, καταργήθηκε», ανέφερε μιλώντας στο SuperSportFM ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Μαρίνος Μήτρου, για την κατάργηση της θέσης του Β’ Αναπληρωτή Προέδρου στην ΚΟΠ.

«Ο κ. Ανδρέας Σάντης που κατείχε τη θέση έχει παραιτηθεί εδώ και αρκετές βδομάδες. Η θέση ήταν διεκδίκηση εδώ και αρκετό καιρό. Το δ.σ. της ομοσπονδίας έκρινε σκόπιμο να εισηγηθεί την κατάργηση αυτής της θέσης», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση αν είναι πλήγμα για το πρεστίζ της Ανόρθωσης, το ότι ο εκπρόσωπος της θα είναι μέλος, απάντησε: «Τα αξιώματα δεν παίζουν ρόλο, αφού οι ψήφοι μετρούν το ίδιο. Το θέμα είναι να λειτουργεί καλύτερα η ομοσπονδία».

Σε άλλη ερώτηση, αν η ομάδα μας έχει παράπονο από την ΚΟΠ για τη στάση της, δήλωσε: «Ήταν μια δημοκρατική διαδικασία και τα σωματεία πήραν την απόφαση».

«Η Ανόρθωση ακολουθεί μια συνετή και προσεχτική πολιτική. Είδαμε και στο θέμα με τα τηλεοπτικά, ότι παρά τα όσα λέχθηκαν, στο τέλος είδαμε την κατάληξη του θέματος», κατέληξε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ