Μόνο για μία χρονιά

Στην Ανόρθωση θα αγωνιστεί μόνο για μία χρονιά, ανέφερε μιλώντας σε συνέντευξή του σε Γεωργιανά μέσα, ο 19χρονος μέσος της ομάδας μας Τζιο Αμπουρχάνια. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

– «Γνωρίζω ότι θα αγωνιστώ στην Ανόρθωση μόνο για μία σεζόν και αυτό με κάνει να θέλω να προσφέρω το μάξιμουμ σε μία τόσο μικρή περίοδο».

– «Δεν αποτελεί θαύμα η πρόοδος του ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Είναι αποτέλεσμα δουλειάς και των κινήσεων για τη βελτίωσή του. Για παράδειγμα, η ομάδα μας έφερε μία συσκευή που κόστισε αρκετά ευρώ. Με τη βοήθειά της, το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και γενικότερα όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα παρακολουθούν τα πάντα με ακρίβεια, είτε αυτά γίνονται στις προπονήσεις, είτε στα παιχνίδια. Έχετε δει ποτέ τέτοιο πράγμα στη Γεωργία; Εδώ, αντίθετα, κάνουν τα πάντα για να υπάρχει πρόοδος στο ποδόσφαιρο».

– «Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να συναντήσω τόσο καλές συνθήκες στην Κύπρο. Αγαπούν, όμως, πάρα πολύ το ποδόσφαιρο και στο δρόμο σε αναγνωρίζουν. Μας ζητούν να βγάλουμε μαζί φωτογραφία και μας εύχονται καλή επιτυχία».

– «Θα προσπαθήσω να είμαι στο 100% ετοιμότητας, γιατί με λιγότερο από 90% δεν θα μπορώ να βοηθήσω στο βαθμό που θέλω την ομάδα. Η ομάδα γνωρίζει τι θέλει από εμένα και εγώ γνωρίζω πολύ καλά τι μπορώ να δώσω».

Μετάφραση από kerkida.net

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ