Θέλει το χρόνο του, αλλά…

Υποσχέσεις άφησε στο φιλικό με την ΑΕΚ ο Ουκρανός επιθετικός της ομάδας μας Γιούρι Ιακοβένκο, όμως την ίδια ώρα έδειξε σημάδια πως χρειάζεται ακόμα κάποιο διάστημα ώστε να ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα.

Ο Ουκρανός έδειξε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει να παίρνει τη σωστή θέση στο γήπεδο, είτε στο αντίπαλο κουτί είτε πιο έξω όταν έρχεται να ζητήσει μπάλα. Την ίδια ώρα έδειξε να είναι καλός χειριστής της μπάλας και ικανός πασέρ.

Αυτό που δεν είδαμε στο φιλικό με την ΑΕΚ ήταν τα τελειώματά του, καθώς δεν τροφοδοτήθηκε σωστά στην αντίπαλη περιοχή. Μάλιστα ένα σουτ του που κατέληξε έξω, ήταν έξω από την περιοχή της ΑΕΚ. Φυσικά με την μεταγραφική ενίσχυση, η τροφοδότησή του θα είναι καλύτερη και εκεί θα έχει την ευκαιρία να μας δείξει την αξία του. Σε αυτό αναμένουμε πολλά από τον Γκαρσία…

Ο Ιακοβένκο έδειξε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις στην ομάδα, όμως σε μερικές περιπτώσεις έδειξε πως χρειάζεται ακόμη λίγο διάστημα για να φτάσει στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας με τους συμπαίκτες τους. Ετοιμότητας δεν εννοούμε από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά να “ενταχθεί” πλήρως στην ομάδα όπως και οι υπόλοιποι, και κυρίως οι συνομίληκοί του.

Σε μερικές από τις ενέργειές του χειροκροτήθηκε από τον κόσμο, και ευελπιστούμε πως στις επόμενες εβδομάδες θα δούμε έναν ακόμη καλύτερο Ιακοβένκο, έτοιμο να ηγηθεί της επίθεσης της ομάδας μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ