Θα πειραματιστεί για άλλη μια φορά;

Οι εκπλήξεις φαίνεται να είναι «ψωμοτύρι» για τον Άντρε Πάους με τον Ολλανδό να εκπλήσει σε όλα ανεξαιρέτως τα φιλικά με τις επιλογές του για την αρχική εντεκάδα, όσο και κατά την εξέλιξη του κάθε αγώνα. Αύριο η Ανόρθωση έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις μιας και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπορεί να αναβλήθηκε, αλλά δεν παύει να πλησιάζει. Ερωτήματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στο ρόστερ, όπως επίσης και για τη δυναμική της ομάδας τη δεδομένη στιγμή, αναμένεται να απαντηθούν σε κάποιο βαθμό αύριο.

Ο νέος προπονητής αναμένεται να επιλέξει τον Μάριο Βέγκα κάτω από τα δοκάρια ο οποίος ως γνωστόν θα συνθέσει το δίδυμο των τερματοφυλάκων με τον Βαλβέρδ ο οποίος δέχθηκε μείωση αποδοχών και παραμένει. Στα άκρα της αμυντικής γραμμής προβάδισμα έχουν οι Δημητρίου και Νούχου, με τον τελευταίο να κλέβει τις εντυπώσεις με τα επιθετικογενή του χαρακτηριστικά. Στο κέντρο της άμυνας θα δούμε σίγουρα τον Σεράν Πόλο ενώ ερωτηματικά προκύπτουν για τον Τονούτσι, η απόφαση του οποίου για παραμονή ή όχι αναμένεται να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στο αν θα αγωνιστεί τουλάχιστον σαν βασικός.

Στην μεσαία γραμμή οι Μάκος και Μαϊσουράτζε φαίνεται να κλειδώνουν τις δύο θέσεις των ανασταλτικών χαφ με τους Μαραγκό και Λαϊφη να συγκεντρώνουν τις δικές τους πιθανότητες. Σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται και ο Αμπουρτζάνια ο οποίος τη δεδομένη στιγμή δεν έχει αντίπαλο στη θέση που αγωνίζεται.

Την επιθετική τριάδα αναμένεται να αποτελέσουν οι Ιακοβένκο, Κάλβο και ένας εκ των Μακρή ή Αβραάμ οι οποίοι θα παλέψουν για μια θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ