Η «τελευταία» εκκρεμότητα

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν για την περίπτωση του Ντένις Τονούτσι και όχι άδικα, μιας και ο Ιταλός αμυντικός είναι ο μοναδικός από τους στόχους του Φαν Λέουβεν που εκτός από συγκεκριμένη πρόταση έχει στα χέρια του, προπονήθηκε εδώ και καιρό με την ομάδα. Ιδιαίτερα μετά την διαφαινόμενη θετική έκβαση των περιπτώσεων Γκαρσία και Εντέ, ο Ολλανδός φαίνεται να έχει καταφέρει να αποκτήσει τις πρώτες του επιλογές στις θέσεις του επιτελικού χαφ και του αριστερού ακραίου επιθετικού, πλην της περίπτωσης του Τονούτσι.

Η αλήθεια είναι ότι αν δούμε τα δεδομένα από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο ίδιος ψάχνει μέχρι την τελευταία στιγμή για μια καλύτερη πρόταση μιας και γνωρίζει όπως και εμείς ότι μπορεί να αγωνιστεί σε πολύ πιο ψηλό επίπεδο από το Κυπριακό πρωτάθλημα. Άλλωστε από τα δείγματα γραφής που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα, μπορούμε εκ του ασφαλούς να πούμε ότι είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Κύπρο χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Από την πλευρά της ομάδας μας, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και είτε θα πρέπει να δοθεί άμεσα τέλος στην υπόθεση θετικά ή αρνητικά, είτε θα πρέπει να είναι ήδη έτοιμες οι εναλλακτικές για κάθε περίπτωση. Η επίσημη, τώρα, θέση, είναι πως μέχρι αύριο ο Ιταλός θα μας δώσει την οριστική του απάντηση. Πάντως, επιπλέον χρόνος δεν υπάρχει για αναμονή καθώς σε μία εβδομάδα θα πρέπει να δηλώσουμε όσο το δυνατό πιο συμπληρωμένο ρόστερ, αν θέλουμε να μας βγει σε καλό η αναβολή του αγώνα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ… Άλλωστε, ο κυριότερος λόγος που συναινέσαμε είναι για να έχουν χρόνο οι νεοφερμένοι να μπουν στο κλίμα της ομάδας…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ