Τι θυμήθηκαν οι Σκωτσέζοι

Ότι τους συμφέρει θυμούνται οι Σκωτσέζοι της Ρέηντζερς, με ανάρτηση στο τουίτερ καλούν τον κόσμο τους να θυμηθεί τους σκόρερ της αναμέτρησης απέναντι στην Ανόρθωση που έγινε πριν 9 χρόνια. Η αναμέτρηση έληξε με την  Ρέηντζερς να μας κερδίζει με 1-2.

Η ομάδα μας στο παιχνίδι ήταν καλύτερη, ήταν όμως και άτυχη, καθώς δεν αξιοποίησε της ευκαιρίες που βρήκε μπροστά της. Το αξιοσημείωτο πως σε εκείνη την αναμέτρηση την παράσταση έκλεψε ο Βέλγος διαιτητής Ντε Μπλέκερε, με τη διαιτησία του να χαρακτηρίζεται κάτι παραπάνω από εχθρική προς την Ανόρθωση.  Για την ιστορία σκόραραν οι Νόβο στο 65′ και Ρίκσεν στο 71′ ενώ για την ομάδα μας μείωσε ο Νίκος Φρούσος στο 72′.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Γιωργαλλίδης, Πουρσαϊτίδης (74′ Τσολακίδης), Χατζί, Λουκά, Ξενίδης, Νικολάου, Μαραγκός (82′ Κωνσταντίνου), Κετσπάγια, Κικλάντζε, Τσιταϊσβίλι (71′ Καμπάνταης), Φρούσσος.

Όσο για την ομάδα της Γλασκόβης, αυτή βρίσκεται σε πορεία ανόδου, καθώς μετά τον υποβιβασμό της στην τέταρτη κατηγορία λόγω χρεών αρχίζει να παίρνει τα πάνω της. Ανέβηκε δύο κατηγορίες και τη χρονιά που έρχεται, θα αγωνίζεται στη δεύτερη σε σειρά κατηγορία της Σκωτίας.

Εδώ η ανάρτησης της Rangers

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ