Οι «κόντρες» μέσα στην ομάδα

Μετά το πέμπτο φιλικό προετοιμασίας της Ανόρθωσης –δεύτερο και τελευταίο επί Ολλανδικού εδάφους- , άρχισε να διαμορφώνεται η πρώτη εικόνα ως προς τις επιλογές του Αντρέ Πάους με το υφιστάμενο ρόστερ που έχει στα χέρια του για να διαχειριστεί και τις κόντρες που υπάρχουν για μια θέση στην ενδεκάδα.

Στον άσο φαβορί για τη θέση είναι ο Ντανιέλ Βέγκα, όμως θα έχει ισάξιο ανταγωνιστή τον Βαλβέρδ. Μέχρι στιγμής ο Αργεντίνος και ο Γάλλος στα φιλικά προετοιμασίας αγωνίστηκαν από 180’ λεπτά έκαστος. Θυμίζουμε δε, πως η παραμονή του Γάλλου θα κριθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Στη μεσαία γραμμή οι Μάκος και Μαραγκός «κοντράρονται» για μια θέση, από τη μια η ενδεχόμενη μετατόπιση του Ελλαδίτη αμυντικού στην άμυνα ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για τον πολύπειρο Κύπριο μέσο, από την άλλη όμως και το ανέβασμα του Μαραγκού είναι φαίνεται ικανό να εκτοπίσει τον Μάκο από την ενδεκάδα.

Τέλος για το αριστερό άκρο της επίθεσης, οι Μακρής και Αβραάμ ερίζουν για τη θέση σε ένα «ντέρμπι» που ο νικητής δεν μπορεί να προβλεφθεί.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ