Κάτω των 21

Με περαιτέρω ενίσχυση με νεαρούς ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ενδέχεται να ενισχυθεί η ομάδα μας αυτό το καλοκαίρι. Από τη στιγμή που απομένουν τέσσερεις θέσεις κοινοτικών και καμία θέση ξένου, λιγοστεύουν οι κινήσεις που μπορεί να κάνει ο Τεντ Φαν Λέουβεν για το σχεδιασμό της ομάδας.

Αν υπολογίσουμε πως η μία θέση πάει για επιτελικό χαφ (μάλλον Γκαρσία), η δεύτερη σε εξτρέμ (μάλλον Εντέ), η τρίτη σε ακόμη ένα κεντρικό αμυντικό, απομένει μόνο μία θέση η οποία θα καλυφθεί από επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο αυτά του Ιακοβένγκο. Όλα αυτά σε περίπτωση που μείνουν Άντιτς – Βαλβέρδε.

Ο Φαν Λέουβεν έχει στη λίστα του πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών. Άλλες πιο δύσκολες, άλλες πιο εύκολες. Ο Ολλανδός θα θελήσει να ενισχύσει την ομάδα όσο το δυνατό καλύτερα μπορεί, και μία – δύο μεταγραφές κοινοτικών κάτω των 21 δεν θα μας εκπλήξουν. Και λέμε κοινοτικών γιατί οι θέσεις των ξένων συμπληρώθηκαν, και δεν υπάρχει κενή θέση για ξένο είτε είναι πάνω είτε είναι κάτω των 21 ετών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ