Από την ΚΟΠ tv στην Cytavision – Ο όρος της αλλαγής

Το θρίλερ για τα τηλεοπτικά συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς. Η οικονομική διαφορά με τη Λουμιέρ είναι δεδομένη, όπως δεδομένη είναι και η πρόθεση για αλλαγή τηλεοπτικής στέγης. Η Ανόρθωσις το τελευταίο διάστημα είναι σε διαπραγματεύσεις τόσο με τη Cytavisionόσο και με την Primetel. Αρχικά οι συζητήσεις αφορούσαν για τη διετία 2014-16 όμως στην πορεία τα δεδομένα άλλαξαν.

Θυμίζουμε πως η «Μεγάλη Κυρία» υπέγραψε στην πλατφόρμα της Κ.Ο.Π για την τριετία 2016-19, όμως όπως πρώτοι σας αναφέραμε στις 01/07 σε αυτή τη συμφωνία υπάρχει παραθυράκι για τερματισμό της, εάν η Ανόρθωσις κατόρθωνε και έβρισκε προσφορά μεγαλύτερη από αυτή της ομοσπονδίας.

Η προσφορά αυτή ώρα ήρθε από την πλατφόρμα του ημικρατικού οργανισμού με την πρόταση να αφορά τα επόμενα πέντε χρόνια (2014-19). Έτσι για με τα υπάρχουσα δεδομένα η Cytavision φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Ανόρθωσης για τα επόμενα πέντε χρονιά.

Τέλος με την Primetel δεν τελείωσαν οι συζητήσεις και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες, να προγραμματιστεί εκ νέου συνάντηση με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ