Σφαγή στο Ισραήλ για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Anorthosis24.net το «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι ιδιαίτερα περιζήτητο τις τελευταίες ώρες. Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ, οδήγησε τις ομάδες που αντιπροσωπεύουν την χώρα στα κύπελλα Ευρώπης να κοιτάξουν προς Κύπρο πλευρά, ούτως ώστε τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια να διεξαχθούν σε περιβάλλον πλήρους ασφάλειας.

Την επόμενη βδομάδα τρεις Ισραηλιτικές ομάδες, θα δώσουν εντός έδρας αναμετρήσεις, την Τρίτη 22/07 η Maccabi TelAviv θα αντιμετωπίσει την Santa Coloma ενώ οι Hapoel Tel Aviv και η Hapoel Beer Sheva θα αγωνιστούν την Πέμπτη 24/07 με τις FC Astana και RNK Split αντίστοιχα

Το έτερο γήπεδο της Κύπρου που πληρεί τα κριτήρια να φιλοξενήσει ευρωπαϊκούς αγώνες, το Γ.Σ.Π δύσκολα θα παραχωρηθεί. Την Πέμπτη αγωνίζεται η Ομόνοια ενώ τη Δευτέρα θα διεξαχθεί το φιλικό του ΑΠΟΕΛ με τον Εργοτέλη.

Στην Κ.Ο.Π έφτασαν αιτήματα και από τις τρεις προαναφερθείσες ομάδες, με την  μπάλα να βρίσκεται  πλέον στα πόδια των διοικούντων της Ανόρθωσης. Εκείνο που μένει να δούμε είναι με ποιες και με πόσες θα καταλήξουμε σε συμφωνία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ