Όχι Κολαούτι

Διαφορετικά είναι τα στοιχεία που θέλει στον επιθετικό που αναζητεί ο Φαν Λέουβεν, τουλάχιστον για τον πρώτο του στόχο, σε σχέση με το περσινό «κανόνι» της ομάδας. Ο Κολαούτι είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός, ιδιαίτερα στο ψηλό παιγνίδι, όμως δύο είναι τα στοιχεία που δεν τον «κράτησαν» στην ομάδα.

Πρώτο, ο ψηλός μισθός του, και δεύτερο, γιατί Φαν Λέουβεν και Πάους αναζητούν ένα επιθετικό με χαρακτηριστικά τύπου Ιτζάγκι. Ένας επιθυμητός συνδυασμός θα ήταν η ομάδα να είχε και τον Κολαούτι και ένα επιθετικό τύπου Ιτζάγκι, όμως το οικονομικό είναι ένας απαγορευτικός παράγοντας.

Ο Λέουβεν θέλει ένα επιθετικό που να μπορεί να συμμετέχει πιο ενεργά στο οργανωτικό παιγνίδι της ομάδας, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Κολαούτι ήταν εκτός παιγνιδιού καθώς οι επιθετικοί χαφ δεν μπορούσαν να φέρουν τη μπάλα στα αντίπαλα τετράγωνα. Φυσικά ο Αργεντινός έκανε στο ακέραιο το καθήκον του όταν του παρουσιαζόταν η ευκαιρία, όμως όπως είπαμε το οικονομικό κυρίως δεν επέτρεψε την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Αντρέ Πάους φαίνεται να έχει κάτι το διαφορετικό στο μυαλό του όσο αφορά την επιθετική ανάπτυξη, με πολλές εναλλαγές των τριών της επίθεσης και του επιτελικού χαφ, κάτι που είδαμε στο φιλικό παιγνίδι του Σαββάτου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ