Ποτέ ξανά

Αυτά που είδαμε το Σάββατο στο Αντώνης Παπαδόπουλος δεν τιμούν κανένα στην ομάδα μας. Και ιδιαίτερα δεν τιμούν εκείνους τους λίγους που με τις πράξεις τους αμαύρωσαν όχι απλά την πρώτη προπόνηση και το όνομα της ομάδας μας, αλλά και τη μνήμη της Διαμάντως, όπου η πρώτη προπόνηση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ με σημερινή του ανακοίνωση αναγνωρίζει τις ευθύνες που του αναλογούν και τονίζει πως θα λάβει μέτρα.

Αυτά τα αίσχη που είδαμε το Σάββατο δεν πρέπει να ποτέ να επαναληφθούν ξανά. Εκείνοι οι λίγοι κατάφεραν να αμαυρώσουν το όνομα του Συνδέσμου, που πρωτοστάτησε για να σώσει τη ζωή της Διαμάντως, κάτι που αναγνωρίστηκε από όλο τον κόσμο της Κύπρου και όχι μόνο. Εκείνοι οι λίγοι κατάφεραν να απωθήσουν τον κόσμο της Ανόρθωσης από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ, και το μεγάλο στοίχημα αυτή τη στιγμή για το Σύνδεσμο είναι από εδώ και πέρα να επανακτήσει την εμπιστοσύνη του απλού κόσμου της ομάδας.

Είναι στο χέρι λοιπόν της ηγεσίας και των μελών του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ να κάνουν πράξη τα λόγια τους, και να είναι πλάι στην ομάδα «για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας», όπως αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Και πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε πως αν δεν είμαστε όλοι ενωμένοι μία γροθιά, τότε σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε αυτούς τους στόχους. Κάτι που γνωρίζουμε αρκετά καλά τα τελευταία χρόνια…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ