Δείτε τις τιμές των διαρκείας

Με σλόγκαν «Πάρε θέση στην νέα αρχή», η Ανόρθωση ανακοίνωσε την άμεση έναρξη της διάθεσης εισητηρίων διαρκείας από σήμερα, 3 Ιουλίου 2014. Όλες οι πληροφορίες για τις τιμές, τον τρόπο διάθεσης και τα προνόμια που συνοδεύουν τα εισητήρια διαρκείας, βρίσκονται αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου, με την ανακοίνωση να έχει ως εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2014-15 ξεκινά άμεσα σήμερα, 3 Ιουλίου 2014.
Τόσο η ανανέωση των περσινών καρτών, όσο και η διάθεση νέων καρτών διαρκείας, θα μπορεί να γίνεται στο κατάστημα αναμνηστικών του Σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, στο «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας anorthosisfc.com.cy που είναι συνδεδεμένη με το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων καθώς και μέσω τηλεφωνικού κέντρου που θα λειτουργεί στην μπουτίκ του σταδίου, στον αριθμό 77778077.
Οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν προτεραιότητα να διατηρήσουν τις θέσεις τους, ανανεώνοντας την κάρτα τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014. Από τη Δευτέρα 28 Ιουλίου κι έπειτα, όλες οι ελεύθερες θέσεις θα είναι διαθέσιμες προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Επιπλέον, όπως είχαμε δεσμευτεί πέρσι, δυο τυχεροί κάτοχοι θέσεων διαρκείας έχουν κερδίσει, μετά από κλήρωση, δωρεάν την ανανέωση της κάρτας διαρκείας τους για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2014-15. Οι δυο τυχεροί είναι η κ. Ειρήνη Γλυκένου με εισιτήριο διαρκείας στη Νότια κερκίδα και ο κ. Αντώνης Γιάλλουρος στο άνω διάζωμα Δυτικής κερκίδας. Οι δυο τυχεροί θα ειδοποιηθούν και προσωπικά.

Αναφορικά με τα θεωρεία πολυτελείας και τς θέσεις πολυτελείας (1ο όροφο του Βορειοανατολικού μπλοκ) ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία διάθεσής τους, με προτεραιότητα στους περσινούς κατόχους μέχρι τις 15 Ιουλίου 2014. Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για τυχόν διαθέσιμα θεωρεία ή θέσεις, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί μας στο 2482 1911 ή ηλεκτρονικά στα [email protected] & [email protected]

Οι τιμές:

ΑνόρθωσηΕρμής
16Τελικές προσπάθειες9
9Εύστοχες προσπάθειες4
4Αποκρούσεις5
11Κόρνερ2
3Οφσάιντ1
N/AΦάουλ ΥπερΝ/Α
1Κίτρινες κάρτες4
0Κόκκινες κάρτες0
60Κατοχή Μπάλας40
Showing 1 to 9 of 9 entries
PreviousNext

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ