Ο «λόγος» στα μη-μέλη

Μετά το πέρας του δεκαπενθημέρου κατά τη διάρκεια του οποίου τα μέλη του σωματείου είχαν προτεραιότητα όσον αφορά την αγορά μετοχών, πλέον δικαίωμα έχουν και οι Ανορθωσιάτες που δεν είναι μέλη. Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έχουν αναρτηθεί πληροφορίες των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων διάθεσης μετοχών, πέραν βέβαια από τις εγκαταστάσεις του σωματείου σε Λάρνακα και Λεμεσό. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχεις ως εξής:

«Από σήμερα Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014, άρχισε η διάθεση μετοχών της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λίμιτεδ και σε μη μέλη του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Η περίοδος προτεραιότητας 15 ημερών που αφορούσε αποκλειστικά τα μέλη του Συλλόγου, εξέπνευσε χθες Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014. Ως εκ τούτου, από σήμερα, η διάθεση των μετοχών γίνεται ελεύθερα στο κοινό.

Υπενθυμίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση των μετόχων, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014, στις 18:30, στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» του Σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση θα έχουν μόνο μέτοχοι ή πληρεξούσιοι μετόχων, οι οποίοι απέκτησαν και εξόφλησαν τουλάχιστον το 30% των μετοχών τους, όπως προνοεί το Καταστατικό της εταιρείας, μέχρι και την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014.
Αγορά μετοχών μπορεί να γίνει:

στα γραφεία στο Αντώνης Παπαδόπουλος (2482 1911)
στην μπουτίκ στο Αντώνης Παπαδόπουλος (2463 4114)
στην μπουτίκ στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο (2539 5420)»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ