Π.Α.Σ.Π για Τιμούρ: «Πρεσβεύει τις αξίες για τις οποίες μαχόμαστε καθημερινά»

Τον Τιμούρ Κετσπάγια για την προσφορά του στο άθλημα θα τιμήσει ο Π.Α.Σ.Π την Τρίτη 10/6. Στο δελτίο τύπου ο Π.Α.Σ.Π αναφέρει πως ο Τιμούρ, πρεσβεύει τις αξίες για τις οποίες μάχεται καθημερινά ο σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Π.Α.Σ.Π

«Για τον ΠΑ.Σ.Π., η Τρίτη (10/06) θα έχει ξεχωριστή σημασία. Κι αυτό γιατί, στη συνέντευξή Τύπου με θέμα το PASP-ΟΠΑΠ Beach Soccer, θα τιμήσει τον Τιμούρ Κετσπάγια για την προσφορά του στο άθλημα και γενικότερα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

«Ο Τιμούρ Κετσπάγια στηρίζει πάντα το Beach Soccer. Ταυτόχρονα, είναι ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να λέει τα πράματα με τ΄ όνομά τους, με στόχο τη βελτίωση του ποδοσφαίρου μας και του αθλήματος γενικότερα. Θεωρούμε ότι το να τον βραβεύσουμε είναι υποχρέωση για μας, καθήκον. Πρεσβεύει τις αξίες για τις οποίες μαχόμαστε καθημερινά», δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π.

Η βράβευση του Κετσπάγια, όπως σημειώσαμε, θα γίνει την Τρίτη (10/06) στις 11:00 στο Buono Café Lounge Bar (πρώην Le Café). Ο Κετσπάγια αναμένεται να μιλήσει στους δημοσιογράφους για το Beach Soccer και όχι μόνο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ