Μαχητές και στα δύσκολα της ζωής

Κατά την έναρξη της ψεσινής εκδήλωσης αναγνώστηκε από την οικογένεια της Διαμάντως Γεωργίου, ευχαριστήριος λόγος προς τον Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Η οικογένεια ευχαρίστησε τον Παν.Συ.Φι για την προσπάθεια που γίνεται και την έμπρακτη συμμετοχή του.

Σας παραθέτουμε αυτούσιο τον λόγο:

“Αγαπημένοι μας φίλοι μαχητές  και φίλοι της Διαμάντως,

Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ για να στηρίξουμε την Διαμάντω μας, η οποία πολύ πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο.

Οι Μαχητές της Ανόρθωσης μας δείχνουν σήμερα έμπρακτα ότι είναι μαχητές και στα δύσκολα της ζωής. Ξέρουν να δίνουν αγώνες στις κερκίδες για την ομάδα τους, αλλά αν τους ζητηθεί ξέρουν να δίνουν ακόμη μεγαλύτερους, μα και πιο δύσκολους αγώνες στις κερκίδες της ζωής, ενάντια στον καρκίνο.

Θέλω εκ μέρους όλης της οικογένειας να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη που δείξατε από την πρώτη στιγμή της περιπέτειας μας.

Νιώθουμε πλημμυρισμένοι από την αγάπη σας και σας ευχαριστούμε όλους για αυτό. Να ξέρετε ότι αντλούμε δύναμη από κάθε ενέργεια σας για να μπορούμε και εμείς να στηρίζουμε την Διαμάντω.

Είμαστε σίγουροι, ότι πραγματικά μας νοιάζεστε και εύχεστε από καρδιάς, η Διαμάντω να βγει νικήτρια. Με τις ευχές και τις προσευχές σας, μα πάνω από όλα με την βοήθεια του θεού ευχόμαστε να τα καταφέρει.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ