Μπλε το Ριζοκάρπασο

Με κάθε ευκαιρία τα εγκλωβισμένα παιδιά του Ριζοκαρπάσου δείχνουν την αγάπη τους για την Ανόρθωση. Έτσι και φέτος προσκάλεσαν την διοίκηση όπως παραστεί στις εκδηλώσεις για την τελετή αποφοίτησης του δημοτικού και του νηπιαγωγείου Ριζοκαρπάσου η οποία και φυσικά ανταποκρίθηκε καθότι εστί χρέος της όποιας διοίκησης να βρίσκεται πλάι στα παιδία από το κατεχόμενο χωριό που κρατάνε ψηλά ακόμη το μπλε χρώμα της Ελλάδος που πρεσβεύει και τα χρώματα της Ανόρθωσης .

74508382f651ce4b9e86e8cd3213ca78_w640

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:
Tην τελική τους σχολική γιορτή και τελετή αποφοίτησης είχαν χθες το Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Ριζοκαρπάσου. Τα παιδιά που φοιτούν εκεί, είχαν την ευγενή καλοσύνη να μας προσκαλέσουν στη γιορτή τους και με χαρά εκπροσωπηθήκαμε εκεί όπου φυλάσσονται οι σύγχρονες Θερμοπύλες του κυπριακού Ελληνισμού.

Η Ανόρθωσις παρέδωσε συμβολικά δώρα στα 13 παιδιά του δημοτικού και τα 6 παιδιά του νηπιαγωγείου, από το Κατάστημα Αναμνηστικών της ομάδας μας.

 Να συγχαρούμε τους μαθητές μας αλλά και τους δασκάλους τους, για την άψογη γιορτή που ετοίμασαν.

 Οι πόρτες της Ανόρθωσης είναι πάντα ανοιχτές για τους εγκλωβισμένους μαθητές μας, με τους οποίους θεωρούμε καθήκον μας να έχουμε διαρκή επαφή και επικοινωνία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ