Μετά τις προσθέσεις, ήρθαν και οι αφαιρέσεις

Tο φουτσαλικό τμήμα γνωστοποίησε τους φουτσαλιστές με τους οποίους η ομάδα δεν θα προχωρήσει τη νέα χρονιά, με τις εκπλήξεις να μην λείπουν. Μετά τις διπλές αναμετρήσεις με την Αραράτ, ο νέος προπονητής προχώρησε στην επιλογή τεσσάρων παιδιών οι οποίοι δεν θα φορούν τα κυανόλευκα την νέα χρονιά και οι οποίοι είναι οι Δημητρίου, Ομήρου, Χατζηβασίλης και Χριστοδούλου.

Θυμίζουμε ότι ο Δημητρίου αποτέλεσε το πρώτο κανόνι της Ανόρθωσης και στις δύο χρονιές ζωής της, ενώ ο Ομήρου ήρθε στην αρχή της περσινής χρονιάς συνθέτοντας με τον πρώτο τους δύο αρχι-σκόρερ της ομάδας. Οι δε νεαροί Χατζηβασίλης και Χριστοδούλου είχαν αποτελέσει τις δύο επενδύσεις της περσινής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τον καθένα να δίνει τα δικά του δείγματα γραφής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του φουτσαλικού τμήματος:

«Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας με τέσσερις φουτσαλιστές. Τους Μάριο Ομήρου, Δημήτρη Δημητρίου, Αλέξανδρο Χατζηβασίλη, και Όθωνα Χριστοδούλου.

Η επιτροπή του τμήματος ευχαριστεί τους πιο πάνω φουτσαλιστές για την προσφορά τους στην Ανόρθωση Αμμοχώστου και τους εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ