Μήτρου: «Υπάρχει αδημονία για μεταγραφές»

Στο ραδιόφωνο του Supersport Fm μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου. Στις δηλώσεις του ο Μήτρου επικεντρώθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, την παρουσίαση των Ολλανδών, τα  ονόματα που βλέπουν το φως της επιφάνειας, την ενεργοποίηση της εταιρείας κ.α .

Για τις πρώτες εντυπώσεις μετά και την παρουσίαση Φαν Λέουβεν και Πάους…

«Αναλύθηκε το όραμα της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας. Υπάρχει όπως είναι γνωστό,  ένας μακροχρόνιος σχεδιασμός από τη διοίκηση. Ο κ. Λέουβεν έθεσε ένα πλάνο για τα επόμενα τρία χρόνια. Σύμφωνα με τα όσα άκουσε ο κόσμος, είναι συγκρατημένα  αισιόδοξος. Ήθελε να μην ακούσει μεγάλα λόγια. Το ότι βγήκε μια συγκρατημένη και ρεαλιστική εικόνα είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους. Ξεκινούμε από το μηδέν, άρα πρέπει να φτιάξουμε κάτι καινούργιο από την αρχή. Θα χρειαστεί αρκετή δουλειά. Όλοι είναι  διατεθειμένοι να δουλέψουν σκληρά. Αυτό που θέλουμε από τον κόσμο, είναι να στηρίξουν την ομάδα. Τον θέλουμε μαζί μας. Δεν είναι μόνο τα διαρκείας, αλλά και η ηθική συμπαράσταση. Θα έρθουν και αρνητικά αποτελέσματα και εκεί θα θέλαμε τη συμπαράσταση του κόσμου».

Για την ενίσχυση…  

«Υπάρχει αδημονία για μεταγραφές. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει ο κόσμος να ακούει για μεταγραφές αεροδρομίου. Χάρηκαν που δεν άκουσα μεγάλα λόγια».

Πότε να περιμένουμε τις μεταγραφές…  

«Όταν θα είναι έτοιμες. Λογικά δεν θα αργήσουν. Όταν υπάρχουν υπογραφές, θα έχουμε ανακοινώσεις».

Για το νέο όνομα (Κου Σόνα) που είδε το φως της δημοσιότητας…   

«Θα βγουν πολλά άτομα προς τα έξω. Ο κ. Λέουβεν ανέφερε χθες ότι είδε περισσότερα από 400 βιογραφικά. Προτιμούμε να γίνουν οι κινήσεις και ακολούθως να πούμε κάτι». .

Για τον προβληματισμό που υπάρχει για τους Άντιτς, Βαλβέρδε και Μάκο που έχουν σχετικά ψηλά συμβόλαια…  

«Έχουν συμβόλαια από τις προηγούμενες χρονιές. Θα τα δει όλα αυτά ο κ. Λέουβεν για να δούμε πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση. Θα βρούμε την καλύτερη λύση για όλους».

Αν έχει καταβληθεί το ποσό του 1.5 εκ. ευρώ για την εταιρεία…  

«Έχουμε ξεπεράσει αυτό τον αριθμό. Πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρία, δόθηκε η έγκριση και ενδεχομένως εντός της ημέρας να υπάρξει ανακοίνωση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ