Πουλλαΐδης: «Κανένας Πουλλαΐδης δεν μπορεί να σώσει την Ανόρθωση»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις στο sports1 πραγματοποίησε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Χρήστος Πουλλαΐδης. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης τοποθετήθηκε για πολλά και διάφορα θέματα.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο κ. Πουλλαΐδης:

Για το γεγονός ότι απουσιάζει στο εξωτερικό: «Αυτό το πράγμα και το δίλημμα το έχω περάσει και εγώ. Αντιλαμβάνομαι την θέση κάποιων οπαδών. Εγώ λέω ότι και να κάνεις όταν μια εταιρεία είναι καλά δομημένη δουλεύει καλύτερα».

Κουβέντες με εταιρείες κολοσσούς για χορηγούς: «Στο θέμα χορηγών, έχουμε προσεγγίσει αρκετούς. Για παράδειγμα κάποιος ήθελε να αγοράσει όλη την Ανόρθωση. Μας έδινε αρκετά λεφτά. Απάντησα αρνητικά και ότι η Ανόρθωση δεν είναι μαγαζί για την αγοράσει. Ο κόσμος μας έμαθε να είναι απαιτητικός και ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς και τις νιώθω. Αν προσέξετε κάθε βήμα που κάνω είμαι πολύ προσεκτικός ώστε να μην κάνω λάθη».

Για τις γνώσεις του κυρίου Φαν Λέουβεν: «Του έδωσα ένα βιβλίο για να διαβάσει ώστε να ξέρει ποια είναι η Ανόρθωση. Του είπα ότι θέλω να το διαβάσει πριν αναλάβει την Ανόρθωση. Δεν είναι μια ομάδα της Ευρώπης. Η Ανόρθωση είναι Ανόρθωση. Ήθελα να ξέρει ο κύριος Λέουβεν πού έρχεται. Αυτό το όραμά μου, θέλω ένα συνοδοιπόρος μου να το ασπάζεται».

Τι διαφορετικά είχε από τους άλλους υποψήφιους: «Εγώ είμαι μεγάλος υποστηρικτής της Ολλανδικής σχολής και σαν λαός είναι πειθαρχημένοι. Είναι οργανωμένοι, είναι μια φυλή… και η σχολή ποδοσφαίρου τους, μου αρέσει».

Για το μακροχρόνιο πλάνο και ότι ο κόσμος δεν έχει υπομονή για τέτοιο πλάνο: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι σοβαρό και δεν σου βάζει περισσότερη πίεση. Δεν μπορούμε να πατήσουμε ένα κουμπί και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όπως είπε ο κύριος Λέουβεν κάποιες μεγάλες ομάδες έχουν πάρει χρόνια για να ανέβουν στην κορυφή».

Για το ότι περιμένουν όλοι οικονομική στήριξη από τον ίδιο: «Το όνομα Πουλλαΐδης φέρνει μια ασφάλεια, έχουμε ένα όνομα καθαρό και δεν έχουμε εμπλακεί σε άσχημα μονοπάτια. Υπάρχει μια οικονομική ευρωστία. Δεν είναι ο Πουλλαΐδης που θα σώσει την Ανόρθωση, αλλά όλοι μας. Κανένας Πουλλαΐδης δεν μπορεί να σώσει την Ανόρθωση. Αυτό το μήνυμα περνάω στους οργανωμένους».

Για τον προϋπολογισμό της Ανόρθωσης: «Για τα επόμενα τρία χρόνια ο προϋπολογισμός θα είναι χαμηλός.Έχω και τον Ολλανδό να μου γκρινιάζει. Το μπάτζετ μεταγραφών εξαρτάται από το ποιοι θα φύγουν. Το συνολικό μπάτζετ είναι 2,5-2,6 εκατομμύρια ευρώ για το αγωνιστικό μέρος».

Για τις ταμπέλες της Quality που έχουν αφαιρεθεί από το γήπεδο: «Έχουν αφαιρεθεί γιατί δεν υπήρχε συμφωνία. Πρέπει να δουλεύουμε σαν εμπορική εταιρεία. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι η εταιρεία Quality ή αν είναι εταιρεία του Πουλλαΐδη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ