Λοϊζίδης Vs Σάντης

Για το γεγονός ότι είμαστε ανυπεράσπιστοι στην ΚΟΠ και ότι ο τελευταίος απεσταλμένος της Ανόρθωσης δεν εξυπηρετούσε ανέκαθεν τα συμφέροντα της ομάδας που τον διόρισε εκεί, είναι πλέον δεδομένο.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα για το πώς υπερασπίζονται τα συμφέροντα της ομάδας που τους όρισε στην ΚΟΠ είναι η δυναμική στάση του εκπροσώπου του Αποελ Χάρη Λοϊζίδη που τα βαλε με τους δικαστές της Δικαστικής Επιτροπής.

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Λευκωσιάτικου σωματείου και νυν Ά αντιπρόεδρος της ΚΟΠ και πρόεδρος της επιτροπής των εθνικών ομάδων εξαπέλυσε κατά μέτωπο επίθεση κατά της Δικαστικής Επιτροπής – ενός θεσμού που θεωρείται από τους πιο ισχυρούς στο κυπριακό ποδόσφαιρο – κατηγορώντας εν ολίγοις τους δικαστές ότι η απόφασή τους για την επανάληψη του αγώνα ΑΕΛ Vs Αποελ είναι αυτοσχεδιασμός και υπερβαίνει των πλαισίων της απόφασης που έπρεπε να βγάλουν.

Προχώρησε μάλιστα ένα βήμα παρακάτω λέγοντας πως ο πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής κ.Κορφιώτης έχει ξεφύγει από τους όρους εντολής του και ότι ενεργεί αυτοβούλως υποσκάπτοντας το δ.σ της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.
10362384_10152503027267764_2147269652_n
Ομολογουμένως είναι μια δυναμική παρέμβαση που ενδεχομένως να ληφθεί υπόψη από το εφετείο όπου και προσέφυγε το Αποελ κατά της απόφασης της Δικαστικής Επιτροπής.

Εμάς δεν μας απασχολεί η τελική έκβαση ή και η απόφαση για τον διακοπέντα αγώνα ΑΕΛ Vs Αποελ. Μας ενοχλεί το γεγονός ότι ουδέποτε τύχαμε τέτοιας στήριξης από τον εκπρόσωπο μας και ουδέποτε βγήκαμε κερδισμένοι στα κέντρα αποφάσεων. Αντ΄ αυτού βιώσαμε ακόμη και φέτος, το μένος της Δικαστικής Επιτροπής όπου μας στέρησε 4 εντός έδρας αγώνες απουσίας από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μας ενοχλεί πολύ περισσότερο το γεγονός ότι η διοίκηση μένει απαθείς στις φωνές του κόσμου για την απομάκρυνση επιτέλους του «εκπρόσωπου» της Ανόρθωσης στην ΚΟΠ θέτοντας της το ερώτημα ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετεί και παραμένει εκεί;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ