Βελούδινο το διαζύγιο με IBG

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, Ανόρθωση και IBG θα τερματίσουν τη συνεργασία τους. Επίσημες πηγές, αναφέρουν ότι το διαζύγιο θα είναι βελούδινο αφού τόσο η Ανόρθωση όσο και η IBG ήταν σε γενικές γραμμές ικανοποιημένοι ο ένας από τον άλλο και είχαν καλή πρόθεση να τερματίσουν μια συνεργασία, η οποία δεν συνέφερε σε κανένα από τα δύο μέρη. Προφανώς αλλιώς παρουσιάστηκαν τα δεδομένα στην IBG όταν πρωτοήρθε στην Κύπρο και αλλιώς ήταν η πραγματικότητα που αντίκρισε η αραβική εταιρεία (θυμόμαστε όλοι τις εξωφρενικές αρχικές τιμές των προϊόντων που έπεσαν στο 50% λίγο αργότερα), κάνοντάς την να θέλει να φύγει από την Κύπρο το συντομότερο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Ανόρθωση κληρονομεί μια σύγχρονη και ανακαινισμένη μπουτίκ με όλο της το εμπόρευμα, το οποίο έχει κοστολογηθεί στις 300 χιλιάδες ευρώ λιανική τιμή. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα αναλαμβάνει να πληρώσει σε εργολάβους το ποσό των 35 χιλιάδων ευρώ, για έργα που έκαναν στην μπουτίκ και δεν πληρώθηκαν ακόμα.

Μια ανταγωνιστική Ανόρθωση στο γήπεδο, πρωταγωνίστρια, έχει την προοπτική να απογειώσει τις πωλήσεις της μπουτίκ. Τα πάντα εξαρτώνται – καλώς ή κακώς – από την αγωνιστική πορεία της ομάδας. Είναι στο χέρι των διοικούντων να φτιάξουν την ομάδα που ονειρεύεται ο Ανορθωσιάτης και εμάς να την στηρίξουμε!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ