Συμφωνία με Κ.Ο.Π για τα τηλεοπτικά, ενδεχομένως να εισπράχθηκαν και χρήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sportday, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Χρίστος Πουλλαΐδης συμφώνησε με τον πρόεδρο της Κ.Ο.Π Κώστα Κουτσοκούμνη όπως ο σύλλογος της Αμμοχώστου να παραχωρήσει τα τηλεοπτικά του δικαιώματα στην Κ.Ο.Π για την τριετία 2016-19.

Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ, εάν και εφόσον υπογράψουν οι περισσότερες ομάδες. Σε μια τέτοια περίπτωση, η Κ.Ο.Π θα προχωρήσει στη σύσταση της πλατφόρμας που θα διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά των ομάδων.

Επιπρόσθετα, χθες Σάββατο, το sport-fm.com.cy δημοσίευσε πληροφορία πως πιθανώς στην Ανόρθωση, να προεισπράχθηκε και ένα σημαντικό ποσό από την Λουμιέρ. Μέχρι στιγμής η επίσημη Ανόρθωση, δεν τοποθετήθηκε επί τούτου. Επισημαίνεται μάλιστα, πως το ποσό αυτό σπαταλήθηκε για τα καλυφτούν οι υποχρεώσεις, για τα κριτήρια Μαρτίου.

Θυμίζουμε δε, πως την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 6ης Δεκεμβρίου, τα μέλη κλήθηκαν να εκχωρήσουν τα έσοδα από το υφιστάμενο συμβόλαιο της Λουμιέρ, για σκοπούς εξυπηρέτησης του δανείου που έχει η κτηματική στην Εθνική Τράπεζα. Στην εκεί συζήτηση, τονίστηκε και ήταν κοινή επιθυμία όλων όσων παρευρέθηκαν, όπως τα έσοδα σταματήσουν να προ εκχωρούνται σε άλλες υποχρεώσεις του σωματείου. Γιατί τέτοιου είδους μέθοδοι και χειρισμοί απλά κουκουλώνουν και ενδεχομένως οξύνουν το οικονομικό πρόβλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ