Κονναρής: «Περήφανος που υπηρέτησα την Ανόρθωση»

Με μια λιτή δήλωση, ο μέχρι χθες διευθυντής του ποδοσφαιρικού μας τμήματος Ιούλιος Κονναρής, εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους συνεργάστηκε, δηλώνοντας περήφανος για την ευκαιρία που του δόθηκε να υπηρετήσει την Ανόρθωση:

«Μετά από 11 χρόνια παρουσίας στην Ανόρθωση από τη θέση του Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, αποχωρώ από την ομάδα, κλείνοντας  με τον τρόπο αυτό ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής μου.

Ευτύχισα να πανηγυρίσω τίτλους και να ζήσω την αγωνιστική κορύφωση της ομάδας με την πρόκριση το 2005 επί της Τραπεζούντας και το 2008 την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Οι στιγμές αυτές θα με συνοδεύουν για πάντα, όπως και κάθε Ανορθωσιάτη.

Πικράθηκα από την πορεία των τελευταίων χρόνων με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά, όμως, είμαι βέβαιος (και το εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου), ότι η Ανόρθωση θα βρει το δρόμο της.

Σε όλα τα αυτά τα χρόνια, εργάστηκα στην Ανόρθωση με αφοσίωση και επαγγελματισμό, έχοντας , ακόμη και σε βάρος της οικογένειας μου, ως προτεραιότητα μου το καλό του Σωματείου.

Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα μαζί τους σε αυτή την πολυετή πορεία και τους εύχομαι ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένεια μου (την σύζηγο μου και τα τρία μου παιδιά) που ήταν μαζί μου, δίπλα μου σε όλη αυτή την πορεία χωρίς να υπολογίζουν κανένα κόστος.

Δεν αποχωρώ πικραμένος αλλά περήφανος που μου δόθηκε η ευκαιρία να υπηρετήσω για τόσο χρόνια την ιδέα της Ανόρθωσης.

Σας ευχαριστώ
Ιούλιος Κονναρής»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ