Αποχώρηση Ιούλιου Κονναρή (Τέλος οι προπονήσεις)

Την αποχώρηση του Ιούλιο Κονναρή από το ποδοσφαιρικό τμήμα ανακοίνωσε η Ανόρθωση, μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας. Σε ορισμένους παίχτες όπως αναφέρεται έγινε πρόταση για ανανέωση, δίχως να ξεκαθαρίζεται σε ποιους.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελευταία προπόνηση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2013-14. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο πήραν ειδικό, ατομικό πρόγραμμα για την καλοκαιρινή διακοπή και θα επιστρέψουν στο Αντώνης Καράς την 1η Ιουλίου.

Τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην ομάδα και ευχόμαστε καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Σε ορισμένους έχει γίνει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας με αναπροσαρμοσμένες απολαβές και αναμένονται εντός των ημερών οι απαντήσεις τους.

Αποχώρηση Ιούλιου Κονναρή

Αποχωρεί από το πόστο του ο διαχειριστής του ποδοσφαιρικού τμήματος Ιούλιος Κονναρής, μετά από πολυετή προσφορά στην ομάδα και το σύλλογο.

Το ΔΣ ευχαριστεί τον κ. Κονναρή για την προσφορά του. Σίγουρα η αποχώρησή του κάθε άλλο παρά σχετίζεται με την επαγγελματική του επάρκεια και τον ζήλο που επεδείκνυε μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά με τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια, κάθε επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ