Υπεράσπιση βασιζόμενη σε πλαστογραφία Κετσπάγια

Τέλος έλαβε σήμερα το σήριαλ με τον Σίνισα Ντοπρασίνοβιτς. Είχε όμως πολλά επεισόδια. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο ποδοσφαιριστής αποδεσμεύτηκε από την Ανόρθωση το 2009. Έκτοτε άρχισε μια δικαστική μάχη στα αθλητικά δικαστήρια.

Οι σημερινές δηλώσεις που έκανε ο Ντοπρασίνοβιτς στα διάφορα Μ.Μ.Ε, μόνο τυχαίες δεν ήτανε. Ο ποδοσφαιριστής όπως δήλωσε “ήταν απογοητευμένος από την συμπεριφορά του Κασσιανού και του Κάκου”. Από τον πρώτο γιατί τον άφησε κακήν κακώς εκτός ομάδας, και από τον δεύτερο για πράξεις που έκανε κατά τη διάρκεια της δικαστικής μάχης.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μεταξύ Τιμούρ και Ντόμπρα υπήρχε άψογη σχέση, η οποία όμως λίγο έλειψε να τιναχθεί στον αέρα, όταν στο δικαστήριο παρουσιάστηκε έγγραφο που έφερε την υπογραφή του Κετσπάγια και υποβίβαζε τον επαγγελματισμό του Ντοπρασίνοβιτς. Για αυτό εξάλλου ο ποδοσφαιριστής δήλωσε πως “είπαν πως πήγαινα στις προπονήσεις μεθυσμένος”.

Η αλήθεια ξετυλίχθηκε σε μια τυχαία συνάντηση των Τιμούρ και Ντοπρασίνοβιτς. Όταν ο Σέρβος σε φιλικό κλίμα παραπονέθηκε στον Κετσπάγια. Όσο για την αντίδραση του Τιμούρ όταν έμαθε το περιστατικό, ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε.

Είναι πραγματικά λυπηρό, ομάδα του κύρους και των αξιών της Ανόρθωσης, να διασύρεται στα αθλητικά δικαστήρια με αυτό τον άκομψο τρόπο. Δυστυχώς για τη «Μεγάλη Κυρία» της Αμμοχώστου στο τιμόνι της βρέθηκαν άνθρωποι, που αποδείχθηκαν πολύ πιο μικροί για το μέγεθος της Ανόρθωσης. Εκείνοι έφυγαν, αφότου πρώτα χρέωσαν το σωματείο. Όσο για την Ανόρθωση, θα πληρώνει για πολλά χρόνια τα καπρίτσια των “σωτήρων” που πήραν το τιμόνι της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ