Εβδομάδα ανακοινώσεων

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και γι αυτό την επομένη της λήξασας ποδοσφαιρικής περιόδου, άρχισε η καινούργια. Εξάλλου πρέπει να γίνουν πολλά για να ξαναγίνει ομάδα η Ανόρθωση. Αγωνιστικά και όχι μόνο.

Τα όσα έγιναν στα προηγούμενα χρόνια – ειδικότερα στην περίοδο 2013-2014 – αποτελούν παρελθόν, νοουμένου ότι δεν θα επαναληφθούν ξανά. Ο χρόνος σε αυτή την προσπάθεια είναι σύμμαχος. Χωρίς την πίεση των ευρωπαϊκών συμμετοχών Λέουβεν και Πάους μπορούν να προετοιμάσουν στο μέγιστο βαθμό την ομάδα στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Η αρχή θα γίνει με τις αποδεσμεύσεις. Από το υπάρχουν ρόστερ θα αποχωρήσει η μεγάλη πλειοψηφία αφού το εγχείρημα της επιτροπής προγραμματισμού απέτυχε παταγωδώς στοιχίζοντας κάτι εκατομμύρια στο Σωματείο.

Εικάζουμε ότι εντός διημέρου θα ανακοινωθούν οι αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται για την νέα περίοδο αλλά ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις δεν κυλούν όλα κατ’ ευχήν. Ενδεχομένως να μείνουν στην «άκρη» οι περιπτώσεις των Βαλβέρδ, Άντιτς και Μάκου που δεσμεύονται με συμβόλαιο και την νέα χρονιά μέχρι βρεθεί η κοινή συνισταμένη ειδικότερα με τους πρώτους 2.

paus-xarhs-tarapoulou-leuven

Παράλληλα θα ανακοινωθούν τα άτομα που θα στελεχώσουν το τεχνικό τιμ με τους Σίμο Ταραπουλούζη και Χάρη Χαραλάμπους να είναι προ των πυλών του «Αντώνης Παπαδόπυλος».

Όσο αφορά το θέμα της ενίσχυσης όπως ενημερώσαμε προηγουμένως ο Τετ Φαν Λέουβεν κατέληξε πως επείγει να χαμηλώσει ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών και για αυτό στην λίστα που ετοίμασε με τους υποψηφίους μεταγραφικούς στόχους περιλαμβάνονται ονόματα ποδοσφαιριστών ηλικίας μεταξύ 22-26 ετών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ