Πέφτει η αυλαία του θρίλερ. Ενδεκάδα με Απόλλωνα

Αποδεκατισμένη στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος θα παρουσιαστεί η Ανόρθωση σε βαθμό που αν δεν ήταν και οι νεαροί θα υπήρχε πρόβλημα καταρτισμού της ενδεκάδας. Το τι προηγήθηκε και φθάσαμε σε αυτό το σημείο το είπαμε αρκετές φορές και δεν έχει σημασία να γίνει ακόμη μια φορά.

Στο τελευταίο αγώνα της χρονιάς ο οποίος θα είναι υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού της Ανόρθωσης Αντρέ Πάους ο μέχρι πρότινος προπονητής Νίκος Κωστένογλου θα έχει πάμπολλες απουσίες. Συνολικά θα απουσιάσουν 8 ποδοσφαιριστές με τους Βέγκα, Αβραάμ, Δημητρίου, Μπεσέρα, Μαραγκό, Μάκο, Οικονόμου και Σιέλη να είναι εκτός αποστολής για διάφορους λόγους.

‘Ετσι ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να παρατάξει κάτω από τα δοκάρια ένα εκ των Τέκια ή Βαλβέρδ με την πλάστιγγα να γέρνει στον Γάλλο πορτιέρο ο οποίος δεσμεύεται με ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και λογικά θα του δοθεί η ευκαιρία να τον δουν αγωνιζόμενο τα «νέα αφεντικά».

Στο χώρο της άμυνα ελλείψει και πολλών ποδοσφαιριστών θα αγωνιστούν οι Ζόρζε, Άντιτς με τους Λοϊζίδη και Λαΐφη να τους πλαισιώνουν στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα.
Moshe

Στον χώρο του κέντρου και χωρίς τον καθαρόαιμο αμυντικό μέσο θα παραταχθούν ενδεχομένως οι Οχαγιόν και Γκρικαλασβίλλι. Πιο μπροστά τους «παίζει» να κάνει την επανεμφάνισή του ο Γκονζάλο Γκαρσία.

Στην επιθετική γραμμή δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις αφού αυτοί που απέμειναν θα αγωνιστούν. Μακρής στο δεξί φτερό, Κάλβο στο αριστερό και στην κορυφή ο Ρομπέρτο Κολαούτι.

Ο απογευματινός αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 και θα είναι υπό το βλέμμα των Λέουβεν και Πάους οι οποίοι κλήθηκαν να βγάλουν την Ανόρθωση από το αγωνιστικό ολίσθημα. Μια τέτοια Ανόρθωση θα πρέπει να είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Όμοια χρονιά με την φετινή δεν επιτρέπεται να ξαναεμφανιστεί και γι αυτό ο πρόεδρος καλείται να απομακρύνει αυτούς που ευθύνονται, άμεσα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ